Tyyntä myrskyn edellä

Joskus tuntuu siltä että arki kiertyy ympärille eikä aikaa tai energiaa ole kuin välttämättömimpään toimintaan. Herätys, töihin, kotiin, lenkille, televisio, nukkumaan. Niin kävi itsellenikin ja vähitellen blogin pitäminen alkoi olla pakkopullaa eikä minkään kirjoittaminen tuntunut mielekkäältä pitkään aikaan. Saatoin kirjoittaa lauseen ja sitten tuli "ei näitä kukaan lue" tai "miksi tästä edes kirjoittaisi". Tuntui että olin jumiutunut paikalleni kohtaan missä blogi ei ollut enää päiväkirjamainen juttelupaikka mutta ei edistynyt kunnon blogiksikaan.


 Joten päätin pitää lomaa. En kirjoittanut, en avannut bloggeria tai edes miettinyt kirjoittamista. Vähitellen se pakkopullaolo helpotti ja tuntui siltä että voisi jälleen kirjoittaa omaksi iloksi -mutta tällä kertaa paineita ottamatta. Ei enää stressiä siitä että kirjoittaisi monta kertaa viikossa tai ettei kirjoittanutkaan jostain jutusta mikä oli mielessä pari päivää sitten. Miksi sitten tämän opettelu?

Sillä viikon päästä olen taas opiskelija. Yrittäjä sekä opiskelija. Kosmetologi- tuleva kynsiteknikko- urheiluhierojaopiskelija. Siinä sitä titteliä on kerrakseen! Kauhistuttaa jo etukäteen miten hullunmyllyksi arki muodostuu, kun pitää tasapainotella koulua, työharjoittelua, yrittäjyyttä sekä kotia. Mutta jos jaksan kontrolloida kaaostani kymmenen lyhyttä kuukautta, saan lisää työsarkaa ja enemmän taitoja. Vaikka nyt väsyttää ja valmistumisen lähestyessä vielä enemmän, on tulevaisuuden turvaaminen vielä palkitsevampaa.

 Blogi tulee jäämään hieman sivuun mutta tulen varmasti kirjoittamaan. Blogin kirjoittaminen on usein helpottavaa, varsinkin tulevaisuudessa, olen sitten hieromassa jääkiekkoilijoita, hiomassa kynsiä tai sokerilla kiinni jonkun säärikarvoissa.

*

 Ettei ihan vakavaksi pohtimiseksi menisi; mitä tällä välillä tuli sitten tehtyä?

 Kävimme miehen kanssa Tukholman risteilyllä vuosipäivän kunniaksi. Söimme liikaa, kävelimme paljon ja ihastelimme upeaa vanhaa kaupunkia. Ensimmäinen kerta rapakon tuolla puolen meille kummallekin!

 

 Shoppailin laivalla -noin kevyesti. Tarvitsin uuden ripsivärin mutta laivalla ei ollut vakiripsariani Lorèalin Volume Million Lashes vedenkestävänä, vaan Volume Million Lashes Excess. Jälkimmäinen tekee erotellumpaa, hennompaa jälkeä kuin edellinen sekä harja on isompi ja kaarevampi, muuta eroa en vielä tiedä.

 Toinen nappaus oli Beauty Blender. En olekaan tästä hypetyksestä kuin vuoden/pari myöhässä! Olen halunnut BB:tä jo pitkään mutta Suomessa kyseinen pisaran mallinen meikkisieni on aikamoisissa hinnoissa. Laivalla on kuitenkin halvempaa joten vihdoin sain sen omakseni. Olen käyttänyt BB:tä siitä lähtien ja kyllähän tuolla meikki levittyy todella ihanasti omiin sormiin tai siveltimiin verrattuna.
 

 Menin nörttikauppaan. Tukholmassa oli scifi- ja fantasiakirjakauppa joka venyi kolmeen kerrokseen, kaikki täynnä tavaroita, kirjoja ja elokuvia, julisteita... Nörttien unelma. Vietin siellä miehen kanssa muutaman tunnin ja päätimme tulla ensi kerralla runsaiden säästöjen kera. Saatoin napata Rohkelikko- huivin sekä Harry Potterin sauvan...


 Uutta Blackmilkiltä! Missasin yhden kokoelman ihanan Ondori- printtisen kynähameen jota jäin haikailemaan, joten kun Ondori play dress julkaistiin en voinut vastustaa vaan kotiutin mekon saman tien. Samassa julkaisussa oli myös pitkään odottamani yellow tartan leggingsit ja vielä toastieina -eli fleecevuorellisina- joten postipäivä toi todella mieleisiä vaatteita.


All the nails! Olen harjoitellut harjoittelemistani ja myös rakennekynnet alkavat sujua jo hyvin. Itsellänikin on parhaillaan rakennekynnet jotka tein itse (keskellä olevat keltaiset) joita muotopuolesta olemuksestaan huolimatta rakastan syvästi. Ja sain ne pysymään! Vain yksi ainoa kynsi on ilmaantunut melkein kuukauden niitä pidettyäni. Omiin kynsiin rakennekynsien teko on todella haastavaa ja löydän niistä virheitä jatkuvasti, sillä viilaus kummallisista kulmista jättää aina jotain huomaamatta. Paljon helpompi tehdä muille. 

 Joudun kuitenkin pian luopumaan rakkaista kynsistäni sillä menen opiskelemaan hierontaa, en akupunktiota. Silloin keskitän energiani ja koristeluhaluni muiden kynsiin - tai varpaisiin! Oikeassa ylänurkassa on tartan- varpaat mitkä tein  äidilleni Italian matkalle ja vasemmalla alanurkassa omat sateenkaaripantteri- varpaani. Niihin on käytetty Minx- kalvoja, joista saa aivan ihania kuvioita.


Eniten olen kuitenkin yrittänyt levätä. Stressi alkaa pikkuhiljaa hiipimään ajatellessani tulevaa kiirettä, joten nyt jos koskaan on hyvää aikaa kerätä energiaa. Minecraftia, lukemista, Buffy vampyyrintappajaa tai sitten laatuaikaa talon karvaisten nelijalkaisten kanssa.


 En siis ole kadonnut kokonaan, vaan painoin pause- nappia. Postauksia tulee tulemaan, mutta hyvin varmasti harvemmin koulun ja työn välissä. Ihanaa jos lukijat jaksavat vielä seurata, hitaammasta tahdista huolimatta!


Kommentit

Suositut tekstit