Sunnuntaishoppailua

  Sunnuntai oli viikon ainoa vapaapäivä ja suuntasimme auton nokan kohti Ideaparkia, tarkoituksena käydä ostamassa miehelle uusia housuja allekirjoittaneen marmatettua kuluneista, karvaa keräävistä mustista reisitaskuhousuista tarpeeksi. Sää oli hieman kirpakka mutta tulisimme viettämään seuraavat tunnit sisätiloissa joten uskalsin vetää mekon ylle ja jättää sukkahousut sekä farkut kotiin.
 
 Ulkoiluun pääsi Black milkin Red tartan vs. Cathedral IOD, joka on edelleen suursuosikkini mekoistani istuvuuden vuoksi. Onneksi merkiltä ei ole lähiaikoina tullut -tai tulossa- mitään itseä houkuttavaa IOD:ia, muuten menisin makaronilla ja tonnikalalla kuukaudet putkeen! Vielä on tulossa postissa muutama vaatekappale syksyä piristämään, sitten onkin jo vaatekaappi ihan hyvällä mallilla. Lähdin puoli vuotta sitten hiljaksiin uudistamaan vaatekaappiani joka oli täynnä vanhoja ja mukavia, ns. luottovalintavaatteita jotka eivät olleet imartelevimmasta päästä. Tein kaksi kunnon karsintaa vaatekaapissa, heittäen raa'asti käyttämättömät, "ehkä-mä-joskus"-kappaleet sekä liian pienet "sitten kun laihdun"-vaatteet pois.
 

  Nyt kaapissani on pieni kasa t-paitoja farkkujen kanssa käytettäväksi, mekkoja joita saa yhdistellä eri neuleisiin sekä leggingsejä. Mutta muutamia perusvaatteita vielä uupuu, joita löysin ihan kivasti tällä reissulla. Näitä perusvaatteita ostan mieluusti halpavaateliikkeistä, sillä niiden ei tarvitse olla huippukestäviä tai mitenkään ihmeellisiä joten H&M sekä Gina Tricot palvelevat tarkoituksessaan mainiosti.

 Näin syksyn tullessa leggingsien käyttö lisääntyy mutta ainainen pitkän topin vetäminen takamuksen päälle ja siihen sopivien yläosien etsiminen alkoi kyllästyttää. Olin jo pitkään etsinyt lämmintä ja isoa, takapuolen helposti peittävää paitaa joka ei kuitenkaan tekisi olemuksestani ihan laatikkomaista, sekä mekon alle sujautettavaa, ohuempaa kauluspaitaa. Lisäksi siistimpi t-paita niiden teefuryn Dr.Who- paitojen rinnalle!


 Ja kerrankin kävi tuuri! Persjalkaisen, tukevan olemukseni takia imartelevien vaatteiden löytäminen on työn takana ja olen onnesta soikeana että onnistuin löytämään nämä, sekä vieläpä pikkubudjetilla. Ylläoleva musta pitsipaita on Gina Tricotilta, rakastan tuota kaula-aukkoa! Toppi on paksu muutaman kerroksen ansiosta ja toimii myöhemminkin talvella kun yhdistää sen neuleeseen. Ainoa ongelma on sopivan värisien rintaliivien löytö, mutta se olkoon sen ajan ongelma...

 

 H&M löytyi ne kauan metsästämäni "leggingspaita" sekä kauluspaita. Isossa lämpimässä paidassa on juuri sopivan tiukat hihat ja kapeahko leikkaus, joka ei saa näyttämään laatikolta vaan laskeutuu kauniisti, peittäen takamuksen ja etupuolen niin ettei helmaa tarvitse ikinä kiskoa tai vilautusvaaraa pelätä. Väri on tummanharmaa (ei valkoisia tahroja, kuten peilistä heijastuu) ja käyn varmasti hamstraamassa muutaman lisää sillä tämä on aivan mahtava päällä näin syksyllä!

 Kauluspaita on ohutta, läpikuultavaa ja aika haurasta kangasta. Pohdin pitkään nappaanko tämän vai en sillä en luota laatuun kovin paljon, mutta hinta oli halvempi kuin missään muualla ja istuvuus mekon alla juuri nappiin -ei pursuavaa kangasta tai mekon alla näkyviä möykkyjä. Tämä on varsinkin tarpeen vielä postissa olevan mekon kanssa, jonka esittelen sitten kun se saapuu.

 

 Shoppailu on tunnetusti uuvuttavaa sekä saa mahan kurnimaan, joten suuntasimme vakipaikkaani Martinaan. Tässä vaiheessa on pakko korostaa että en voi sietää limaista, sitkeää tai nirskuvaa  koostumusta, mutta niin vain nämä valkosipulietanat upposivat alkupalaksi. Eivät ne nyt mikään kulinaristinen ihme olleet, mutta ihmeen hyvää. Pääruoaksi itse himosin jotain suolaista ja epäterveellistä, joten miehen paheksunnasta huolimatta ("hieno paikka ja tilaat tuollaista!") tilasin kanakorin. Mies sitten panosti enemmän ja otti valkosipulipossua.

  

  Mahat iloisesti täynnä kävimme vielä ostamassa miehelle ne housut -mustat sekä tummansiniset hyvin istuvat farkut-, sekä iso kasa kaikkea muuta tarpeellista sukista huiviin. Miesten shoppailu on vain niin paljon helpompaa, ihan kateeksi käy! Lopuksi poikkesimme Arnoldsin kautta ja menimme kotiin rentoutumaan. Vaikka lyhyet viikonloput ovat inhottavia, osaa sitä kuitenkin ottaa siitä lyhyestä ajasta paljon enemmän irti kuin pitkästä. Kuten Nukka ja Dalfkin osoittavat:

 

  Loppuun vielä sneak peak vaatekaapin uusimmasta turhakkeesta: Blackmilk Fatale dress! Halloween- kokoelman lähestyessä himoitsin tätä kauheasti, mutta en halunnut käyttää rahojani johonkin mitä tulee käytettyä kerran vuoteen. Mies kuitenkin päätti hemmotella ja osti tämän ihanuuden ihan ilman syytä. On se ihana <3

 Mekko itsessään istuu napakasti kuten sen kuuluukin ja korostaa kurveja hyvin, joten vaikka en ole hoikka, on olo silti todella itsevarma. Tästä asusta tulee sitten lisää asiaa kun saan viikonloppuna parempia kuvia, nyt on tyytyminen yöllä napattuun peiliselfieen.

Kommentit

Suositut tekstit