Battle of Kings -saalis

Vähän aikaa sitten oli Black Milkillä uuden kokoelman julkaisu ja nappasin kesätarpeisiin kaksi mekkoa. Koon suhteen pitäydyin M-koossa, sillä painonpudotus on edelleen menossa enkä halua antaa itselleni ns. armoa ostamalla isompia vaatteita. Nämä ovat tällä hetkellä vyötäröltä tiukkoja, mutta toivon mukaan kohta löysempiä!

 Ostoskoriin päätyi ihanista ihanin Snowflake Scoop dress sekä mukavin ja täydellisin Raven maxi dress. 


Snowflake dress on hyvin hento väriltään joten hiemankin kohoumallisia koristeita omaavat rintaliivit aiheuttivat kankaaseen näkyvän möykyn, eli ensi kerralla tasaisemmat liivit päälle! Samainen vaalea kangas ei ollut kovin anteeksiantava vyötärön suhteen, eli tämä varmaan odottelee kaapissa jonkin aikaa että allekirjoittaneen dieetti purisi.

 

 Mutta rakastan mekkoa ihan yli kaiken, se on mukava, tyttömäinen ja olo on todella kaunis se päällä. Laatu on taattua Black Milkiä, ei taaskaan pettänyt.

 

Raven maxi on upea. Se on ensimmäinen maximekkoni Blackmilkiltä ja todellakin hehkutuksien arvoinen. Istuu kuin hanska, äärettömän mukava ja helma laskeutuu kauniisti. Vaikka allekirjoittaneen vyötärö on mallia omena, tuo mekko silti muotoa ja anteeksiantaa kuvioilla sekä laskeutuvuudella pientä vyötäröröllykkää hyvinkin paljon. 

 

 Käyttöön raven maxi pääsee varmasti jo ensi viikolla, kun lähden Sastamalaan Vanhojen kirjojen päiville. Helma on luonnollisesti hieman pitkä kaltaiselleni hukkapätkälle, mutta ei lähellekään niin paljon kuin olisi voinut luulla.

 

Kummatkin mekot olivat rakkautta ensisilmäyksellä! Toki itseäni hieman harmittaa ettei dieetti vielä liiku suuntaan eikä toiseen ja snowflake- mekko ei imartele, mutta kuten mieskin lohdutti niin ei sitä vuosissa kerättyjä kiloja viikoissa pois saa. Varmasti loppukesästä jo saan liehua tuossakin kuosissa ilman häpeää.

 Senttejä ei ole ympärysmitasta lähtenyt joten en sitä tänne sen kummemmin päivittele. Herkkulakko sujuu hyvin, mutta ei tällä kertaa ole vaikuttanut painoon tai oloon. Siitä tuskastuneena päätettiin miehen kanssa aloittaa siistimpi ruokavalio juhannuksesta, eli juustot ja enimmät leivät pois sekä kasvispainotteista ruokaa. Itse aion ottaa töihin ateriankorvikkeeksi Naturdietin pirtelöt, niistä juttua kun olen kokeillut vähän pidempään.

Loppuun vielä valitusta: Ihan kamala tämä tukka! Kuvissa se vielä korostuu ollessaan hiuspuuterilla kuorrutettu ja päivän ponnarilla viettänyt, mutta siis tuo väri. Ei se vaan toimi. Haalistelen väriä urakalla ja koitan miettiä pidänkö blondia vai annanko mieliteolle periksi palaten punaiseen. Ollako vaiko eikö olla...

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit