REN hydracalm ja päivän Blackmilk

Lähipäivinä olen tehnyt muutaman niin hyvän löydön että oli pakko jakaa niitä tännekin. Toinen on REN hydracalm- päivävoide jonka löysin Kicksin alennuksesta 14 euron hintaan ja toinen on... mikäs muukaan kuin Blackmilk- vaate. Jälkimmäisen tosin löysin jo ajat sitten mutta Australian postipoika oli vähän hitaampi.

  

 Kyseessä on Red tartan vs. Cathedral  Inside out- dress. Ilmestyessään mekko oli limited ja niin suosittu etten edes yrittänyt ninjailla sitä itselleni, ja muistaakseni mekko myytiin loppuun muutamassa kymmenessä minuutissa. Onnistuin kuitenkin löytämään sen blackmilkin vaihto- ja myyntisivuilta alle alkuperäisen hinnan vain koska siitä oli kaula-aukosta yksi lanka purkautunut, sekä sain vielä postikulut kaupan päälle!


 Katedraalipuoli mekossa oli se mitä eniten kaipasin, ja se on aivan täydelleen juuri sitä mitä odotinkin. En tiedä mikä tässä kuviossa oikein nappasi, sillä ensimmäisen kerran tämän printin nähdessäni yhdistin sen vain kirkkoon enkä edes harkinnut sen ostamista. Mutta jostain syystä printti alkoi näyttää nätimmältä ja nätimmältä kunnes oli pakko etsiä se käsiinsä.

 

Värit mekossa ovat aivan upean kirkkaat, eikä printti katedraali- teemastaan huolimatta kolahda liikaa uskonnolliseen suuntaan näin ateistin päällä. Rakastan kaunista pyhimysteemaa sekä lasi-ikkuna- tyylistä toteutusta. Aivan nappiin!

 

Toinen puoli oli klassisempi tartaanikuvio. Tässä kohtaa kuvan laatu huononi entisestään koska pyörin liian kauan katedraalipuoli päällä iltahämärässä ja ehti tulla pimeä... Tartaani ei ole yhtä anteeksiantava kuvio mitä tulee maharöllyköihin, mutta voin niin kuvitella tämän talvella lämpimien sukkahousujen, pitkien saappaiden ja villapaidan kanssa.

 

 

Ainoa vika mekossa oli juurikin tuo miksi sain mekon polkuhintaan, eli yksi lanka kaula-aukossa on karannut saumasta. Suurensuuri katastrofi se ei ole eli siksi uskalsin ostaakin, ja tiedän henkilön kuka sen osaa korjata. Mekko on varmasti pikapikaa ahkerassa käytössä.
 
 

 Toinen löytöni oli ihanaa ihanampi päivävoide REN- sarjalta. Olen pitkään jo tahtonut kokeilla RENin tuotteita, varsinkin herkälle/ couperosaiholle suunnattua linjaa, mutta niiden hinta ei ole mikään kovin matala, varsinkaan kun ihooni uppoaa kosteutusta enemmän kuin se ohjeistettu yksi pumppaus. Nyt kuitenkin Kicksissä oli tarjous ja kaikki RENit lähtivät -70% alennuksella, ja oli todella hyvä tuuri että saavuin paikalle kun hyllyssä oli vielä yksi hydra- calm- päivävoide mitä olin katsellut jo etukäteen. Vajaa 14 euroa normaalisti melkein 50e päivävoiteesta oli ihan äärettömän halpa ja nappasin pullon saman tien.


 

Hydra-calm on tähdätty nimenomaan sellaiselle iholle kuin itselläni on; Herkälle, couperoottiselle ja saasteille altistuvaiselle. Lisäksi oma ihoni on erittäin kuiva sekä rasvoittuva, yritä siinä nyt sitten hyviä voiteita löytää! Mutta Hydra-calm osui aivan nappiin.

 

Tuotteen laadun näkee jo heti inci-listasta, kärjessä komeillen öljyjä ja erilaisia uutteita siinä missä perus markettipurkissa voisi olla silikoni, mineraaliöljy ja pehmentävä aine, hoitavien aineiden jäädessä ihan viimeiseksi.

 

Olen käyttänyt voidetta nyt viikon verran päivisin, ja kolme asiaa on jo selvästi noussut esille verrattuna Erisanin sekä Frantsilan voiteisiin joita aikaisemmin vuorottelin. Meikki pysyy nenän ympäriltä paremmin päivän eikä iho puske niin paljon rasvaa, toiseksi iho ei näytä pintakuivalta ja vielä viimeiseksi; punoitus on rauhoittunut. 

Hydra-calm oli siis oikkuiholleni juuri oikeanlainen, ja voisin pullon loputtua harkita ostavani voidetta normaalihintaisena. REN on vakuuttanut käyttäjiä ympäri maailmaa ja omaa erittäin hyvän maineen, jota liputan kyllä mielelläni tämän kokeilun jälkeen.

Kommentit

Suositut tekstit