Nörttitytön kesäkynnet

Kestolakkojen ensimmäisestä laitosta oli melkein seitsemän viikkoa aikaa kun vihdoin sain aikaa päästäkseni huollattamaan jälleen karmaisevaan kuntoon päässeet kynsiraukkani. Kestolakka piti ne kuukauden verran moitteettomassa kunnossa ja ne kasvoivatkin lakan suojassa reippaasti yli sormenpään. Mutta sitten tuli muutto ja....Noh, kuva kertoo enemmän kuin kymmenen sanaa:
  
 

Kuten vielä näkyy, ehtivät kynnet kasvaa hyvään mittaan ennen muuttokidutusta. Jos silloin ei olisi lakka repeytynyt kynsien mukana pois, olisi se edelleen moitteettomassa kunnossa lukuunottamatta kasvurajaa, sillä vasemmassa kädessä lakka oli vielä huollossa suht siisti.


 Halusin jälleen kerran ranskalaisen manikyyrin pohjaksi etten riskeeraisi kyllästymistä, mutta mielessä kyti pieni koristeidea. Olen suuri Dr.Who- fani, ja päätin haluta nimettomään Tardiksen. Tietenkin kynteni olivat ihan järkyttävän pienet enkä elätellyt kovin suuria toiveita että siihen mitään saisi, mutta onneksi laittajalla on taito niin hyvin hyppysissä kuin vain voi olla ja niin vain ilmestyi pikkupikku kynteeni police box!

 


Kuva löytyi täältä

Ja tämän kuvan kunnia menee tänne

Kuvaa oli totta kai pakko yksinkertaistaa sillä minikynnelleni ei mitään yksityiskohtia mahdu -ja silti siihen tuli jopa pikku ruudut pikku ikkunoihin! Nyt nimettömiä koristaa ihanan tummansiniset Tardiksen ovet, enkä voisi olla tyytyväisempi näihin. Kuvissa väri näkyy todella puhtaan sinisenä auringonvalon takia, mutta sisävalossa väri on aika lailla identtinen tuon alemman Police Boxin kanssa.

 

Suosittelen niin sydämeni pohjasta kestolakkaa niille joilla on yhtä hauraat ja repeilevät kynnet kuin itselläni. En voi käyttää rakennekynsiä ja ilman mitään tukea kynteni ovat ihan järkyttävässä kunnossa, mutta kestolakan avulla pysyy pitkänä ja siistinä huoltoon asti -kuhan et muuta huonekaluja ilman hanskojen käyttöä! Kestolakkaan saa kuvioita, koristeita, luonnollisuutta tai blingiä ihan kuin rakennekynteenkin, oman kynnen rajoissa tietenkin.

Kynteni teki jälleen kerran ihana Tiina, joka upeasti toteutti näinkin hämmentävän koristepyynnön pieneen kynteen. Hän tekee kynsiä vielä kesäkuun ajan Näytä Kyntesi- salongin tiloissa ja siirtyy sen jälkeen toisaalle. Kuvia Tiinan tekemistä kynsistä löydät hänen Facebook-sivultaan täältä!

Kommentit

 1. Heippa! Hauska ja monipuolinen blogi! :) eksyin tänne niinkin ison mutkan kautta kuin googlettamalla hakusanalla "suihkukaappi" ja heitti blogisi listan kärkeen. En ehkä löytänyt ideoita oman kotimme kylpyhuoneremppaan, mutta sain hauskoja ideoita muuhun elämään. Voi olla, että jatkossakin tseurailen. :)

  Naisena tiedän, mitä ulkonäköpaineet ovat. Paljon tsemppiä muutaman kilon pudottamiseen! Tosin tarvetta mielestäni ei ole, mutta jos se tuntuu itsestäsi mukavemmalta kropaltq niin ymmärrän täysin. :) Toiseksi, oon vielä vuosi sitten suunnitellut geelausta kynsille, kunnes sain vinkin Piimaa-tableteista. Mulla on ollut kautta aikain ihan paskat kynnet, ne on lohkeilleet aina ennen kun vois ees kuvitella. Nyt kun oon syönyt piimaata ja muutamaa muuta hiuksia ja kynsiä vahvistavaa tablettia (saa esim.apteekista ja hyvin varustetuista kaupoista nimwllä Piimaa) niin mun kynnet on ihan uskomattomat! Eli suosittelen erittäin lämpimästi. Kannatan luonnollisuutta! Eli sanoisin myös, ettäsemmoset vaalean ruskeat shiukset vois sopia sulle myös parhaiten. Varsinkin sun upeisiin pisamoisiin! Se olis myös lähellä sun omaa hiusväriä.

  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitoksia ihanasta kommentista! Kiva kuulla että blogi kiinnostaa, toivottavasti tekee niin jatkossakin :) Vaikka en kylpyhuoneremppaan vinkkejä voikaan antaa...!

   Piimaa-tabletit ovatkin hyvä vinkki, sillä biotiini ei tunnu auttavan eikä ennen hyvin tehonneet kynnenkovettajatkaan enää pure. Kokeilen kyllä mitä tahansa että kynnet alkaisivat toipua, aika tuskaa tämä elo näin röpelöisten kynsien kanssa kun ei aina kestolakkakaan tue tarpeeksi.

   Luonnollisuutta kannatan itsekin, hairahdin hetkeksi epäluonnolliseen takaisin ja eihän tämä oikein enää toimi. Saa nähdä mitä sitä keksii....

   Ihanaa kesän jatkoa sinnekin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit