Hissuttelua

Elossa ollaan, vaikka hiljaista onkin. Lieneekö syksyn tulo ja viime viikkojen jatkuva sade ottanut osansa, en tiedä, mutta stressitasot ovat jo menneet katosta läpi. Niinkin paljon että haikailin jo hetken opiskeluaikoja takaisin, ja inhosin aikanaan opiskelua ihan älyttömästi! 

 Olen koittanut kaiken stressin keskellä ottaa omaa aikaa, lepäillä ja etsiä jotain pientä kivaa mihin keskittyä. Onneksi mies ja karvaotukset ovat olleet iso apu, sekä uppoutuminen lapsuuden lempisarjaani Charmed:iin. Niin vanhan sarjan katsominen kömpelyyksineen pistää naurattamaan ja hetkeksi huoletkin unohtuvat.

 Tästä tulee nyt kuvapainotteinen postaus mutta lupaan että blogi tästä virkistyy, kun allekirjoittaneen stressitasot laskeutuvat lähemmäs normaalia.

 

 Joka-aamuinen herättäjä; "Eikö jo mentäisi ulos?". Joskin sateiden alkaessa on koirakin sitä mieltä että ulkona ei ole kivaa, ja kaivautuu vain syvemmälle petiinsä kun yrittää kutsua lenkille.


 Sain viikonloppuna miniaamiaisen sänkyyn ollessani hieman kipeä! Rakastan tuota mukia, toin sen viime syksyn Espanjan matkalta Sevillan katedraalista.

 

  Omat vakioleggingsini kotona hölläillessä. Ebayn ihmemaailmasta hankitut neljän euron Frozen- leggingsit, sisäinen pikkutyttö kiittää!

 

  Totolle paras energianpurkukeino on ehdottomasti frisbeen heitto. Puolen tunnin juoksentelun jälkeen työpäivän aikana uinaillessa kertyneet hyper-energiat ovat kadonneet ja väsynyt koira simahtaa onnellisena sohvan kylkeen.

 

  Tein itse lättyjä ensimmäisen kerran! Hyvin onnistui ja hyvältä maistui kotitekoisen mustikkahillon, sokerin ja nutellan kanssa. Ei toki yhtä aikaa kaikkea tuota, olisi paatuneemmankin sokerihiiren hammasta kolottanut.

 
 
  Laitoin töihin toiveikkaana Harry Potterista tutun ajankääntäjän kaulaan, jos vaikka auttaisi aikaa kulumaan nopeammin. Vielä en ole huomannut tehoa..

 

  Kiitos sateen saan ihailla sateenkaaria yksittäin ja kaksittain melkein päivittäin. On harmaudessakin siis omat viehätyksensä!

 

 Loppuun vielä Toton kanssa yhteistuumin toteutettu syksyinen pikkukuva johon ripottelin Outlanderin alkamisen kunniaksi hieman skottiteemaa.  Mitä pidätte hiustenväristä nyt? Vakikomboksi on tullut Schwartzkopfin Million Colors 7.77 Copper red juuriin ja Color Maskin Curry värin ylläpitoon.

Kommentit

  1. Charmed on ihana! Toinen "lapsuusajan" lempisarja on Bad Girls, se vankilasarja. ^^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit