Merenneitojalat ja Harry Potter

Sain viime viikolla vihdoin tilaamani vaatteet. Postitus hidastuu ja hidastuu, ennen sai tilaukset alle kahdessa viikossa kun nyt joutuu odottamaan huonolla tuurilla melkein kuukauden. Nyt ne kuitenkin saapuivat! Aluksi kuitenkin lupaamani Fatale dress- kuvat.

 

 Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, himoitsin tätä mekkoa pitkään Blackmilkin Halloween- kokoelmasta. En vain saanut oikeutettua itselleni sen ostoa, varsinkaan kun en juhli, käy ulkona juurikaan tai baareile joten käyttö jäisi harvakseltaan kerran vuoteen. Lisäksi mekon malli oli langanlaiha ja itse olen "muumin mallinen", eli arvelutti hieman oman kropan sopivuus tällaiseen asuun. Mutta nähtyäni kuvia sovituksesta ja kuultuani mielipidettä sitä kokeilleelta suomisharkielta, kasvoi Fatale- kuume entisestään. Tässä vaiheessa mies laukkasi hätiin, totesi että haluaa piristää ja haluaa kuulemma nähdä mekon päälläni - ja osti sen!


 Fatalesta kannattaa ottaa oma koko jos se on tiukka, tai kokoa pienempi. Itse olen Blackmilkin vaatteista M- kokoa, S-koon ollessa ihan liian pieni joten M oli juuri nappiin. Päälle pukemisessa joutuu aina pyytämään apua vetoketjun tuottaessa haasteita, mutta PVC lämpiää nopeasti ja joustaa hyvin, mekon ollessa yllättävän mukava eikä vilautteluvaaraa ole. Ainoa oma tuskani tämän kanssa on yläosan muoto, joka puristaa esiin heikon kohtani eli kainaloläskit. Inhoan käsivarsiani joihin jokainen ylimääräinen kilo kertyy ja niiden korostuminen tämän mekon kanssa vaatii kyllä hieman itsetuntoboostia käytön suhteen. Mutta mekko on aivan ihana ja olo on äärimmäisen naisellinen, joten ehkä ne käsivarret siinä kestää!


  Sitten onkin vuorossa omat hankinnat. Tarvitsin jonkun lämpimän takin/hupparin töihin sekä leggingsit (niitä kun löytyy kaapista tasan kaksi, kummatkin sinisiä), joten luonnollisesti käännyin Black Milkin puoleen. Vaihtoehtoina takille oli tämä, Daily Prophet- takki, sekä Hogwarts- logolla varustettu takki. Kumpikin oli ns. boyfriend- mallia eli isompi ja löysempi istuvuus, fleecevuori sekä mattahihat. Puntaroin niiden välillä pitkään sillä olin halunnut jo jonkin aikaa napata kauniin punaisen Hogwarts- takin, mutta käytännöllisyys vei voiton. Daily Prophetia voi mustavalkoisuutensa takia käyttää asun kuin asun kanssa, on töissä tarpeeksi yksinkertainen eikä riitele hiusten kanssa.


 Istuvuus takissa on löysä, kun sen vetää suoraksi niin se peittää takamuksen juuri ja juuri. Alle mahtuu erittäin hyvin jokin lämmin paita, mihin työkäytössä tähtäsinkin. Pehmeää, ihanaa kangasta ja ohut fleecevuori pitää lämpimämpänä kuin perus hupparikangas.

 Legginseiksi halusin jotain erilaisempaa kuin ne siniset printit mitä jo omistin. Princesses and Villains- kokoelmassa julkaistiin Mermemerald (siis oikeasti tuon nimen kanssa...)- leggingsit jotka tummanvihreällä värillään osuivat juuri heikkoon kohtaani. Lisäksi ne sopisivat kuin nappi nenään punaisen hiuksieni kanssa!

 

  Auringonpaisteessa leggingsien foliopinta on täydellinen, harmittaa kun en pilvisellä säällä saanut vangittua niiden kimallusta kunnolla. Pinta on hassun karhea ja hieman hauraampi kuin perus printit, eli tätä pitää säilyttää sekä kohdella varovaisemmin kuin muita. Yhtä mukavat kuitenkin kuin muutkin leggingsit leveän vyötärönauhan ansiosta, joten merenneitoa jaksaa leikkiä vaikka koko päivän.


 Loppuun vielä paheellinen heräteostos jota olin kuolannut jo siitä asti kun Black Milkistä ensimmäisen kerran kuulin. Marauder's map dress. Sain jonkin verran mainostuloja joten hetken aikaa kotona asiaa vinguttuani päätin sijoittaa ne mekkoon ennen kuin mekkokausi olisi jo täysin ohi.



Tämän mekon väri oli haasteellinen. Olen kuin kalkkilaivan kapteeni ja ilman jotain erottamassa mekkoa ja ihoani näytän siltä kuin olisin ilman paitaa. Tässä hätiin tuli edellisessä postauksessa esittelemäni musta kauluspaita, joka sopii kuin nappiin yhdessä karttamekon kanssa! Kuva paidasta on huono mutta jotain osviittaa siitä saa. (Ja voi tuota tukkaa, missä se hiustenleikkuu viipyy?)

 

 Mekko on reversible dress eli kummallakin puolella on omanlaisensa printti. Racer- puolella on Marauder's mapin päällyspuoli ja scoop neck puolella Hogwartsin kyltti. Oma suosikkini on allaoleva kuva, harmi vain ettei se toimi kauluspaidan kanssa yhtä hyvin.

 


 Yhden positiivisen jutun olen huomannut Black Milkin vaatteiden löytämisen jälkeen. Olin ennen erittäin tietoinen koostani, peitellen ja koittaen vain löytää mahdollisimman ns. hämääviä vaatteita jotta mahamakkarat, käsivarret ja lantio peittyisivät. En pukeutunut mielenkiintoisesti tai erilaisesti vaan pelkäsin muiden mielipiteitä. 

 Vaan toista se on nyt! Esimerkkinä kävelin miehen kanssa kaupassa yksi päivä, päälleni tempaistuna Slytherin- shooter sekä LOTR- leggingsit. Sain muutamia kummastelevia katseita ja ihmettelin ääneen miehelle että onko mun silmämeikit valuneet tai meikki huonosti, kun noi tuijotti? Sain  vastaukseksi että taitaa nuo sun vaatteet vetää huomiota, ei tuollaisia monella ole. Itselleni ei tullut mieleenkään, niin vähän enää mietin mitä muut ajattelevat omasta pukeutumistyylistäni. Tämän valaistumisen jälkeen oloni koheni huomattavasti ja olen iloinen siitä että itsevarmuus on päässyt askeleen tai pari eteenpäin.

 Tietysti joskus toivon että omaisin jotain tyylitajua kun vastaan astelee hyvin istuvissa farkuissa, siistissä takissa sekä kalliissa huivissa laitetuiden hiuksien kanssa joku itseäni nuorempi, mutta nyt tajuan etten välttämättä viihtyisi ihan niin sliipattuna. Ulkoasussani saa olla jotain jujua, kuvastaen mielenkiinnon kohteitani tai luonnettani. Ehdin minä olemaan tyylikäs sitten viisikymppisenäkin -vaikka tuntuu kyllä siltä että tuskin se silloinkaan tulee tapahtumaan. Värikkäänä eteenpäin!

Kommentit

  1. Uusi lukija ilmoittautuu, ihania vaatteita ja nuo punaiset hiukset on tosi kauniit :)
    Löysin tänne sen vaalennuspostauksen jäljiltä, jotakin googlasin kai kookosöljystä ja luin miten olit vaalentanut punaisesta hiukset. Itse vaalensin mustasta ja ajattelin vetäistä koko pään punaiseksi, mutta tukka on vähän... epätasaisen värinen niin mietiskelin kotivaalennuksia kookosöljyn avulla. Tukka on vain rutikuiva niin vähän epäilyttää, ehkä vain rytkäisen punaista.

    Minkä merkin punaista ja mitä sävyä käytät? En jaksanut ruveta etsimään ympäri blogia, kun kadotin sen tukkapostauksenkin mystisesti siinä vaiheessa kun kirjauduin sisään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa joukkoon!

      Kotivaalennuksissa kannattaa olla varovainen ja pitää huolen ettei tukka kärsi, markettiväreissä on usein erittäin korkeat pitoisuudet. Jos tukka on huonossa kunnossa, tee ehdottomasti kookosöljymuhituksia ja varsinkin jos aiot käsitellä hapetteilla.

      Tämän postauksen kuvissa hiuksissani on Elumen RR@all sekä Crazy colorin Fire. Nykyään hiukset ovat tummanpunaiset ja värinä Directions Ruby. Siitä tulossa postausta kunhan pääsen radiohiljaisuudesta, eli pysyttele kuulolla! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit