B&M Day spa ja uudet kynnet

 Kuten blogissakin on näkynyt, olen koittanut moneen otteeseen saada itselleni niitä täydellisiä kynsiä. Valitettavasti intohimoni pitkiin geelikynsiin ei mene yhteen omien kynsieni kanssa, jotka nousevat vahvasti kohti taivasta ja kaartuvat sisäänpäin, tehden rakennekynsien pysymisestä erittäin epätodennäköistä. Monen kivuliaan kynnen irtoamisen jälkeen päätin luovuttaa ja pysyin kestolakoissa hetken aikaa, mutta se pieni toivo kyti edelleen mielessä. Entä jos?

 Kun sitten näin Groupon- tarjouksen geelikynsistä ja huomasin liikkeen olevan samasta kosmetologikoulusta valmistuneen omistama kuin mistä itse valmistuin, nappasin sen saman tien. 29e ei todellakaan kirpaise vaikka kynnet eivät pysyisikään ja jos pysyvät, jään onnellisena kanta-asiakkaaksi. Sain ajan nopealla varoituksella perjantai-illaksi, joten töiden jälkeen käänsin auton nokan kohti B&M Day Spa:ta.

 

  Sanoista Body and Mind nimensä saanut kauneushoitola on vielä uunituore ja uudella alueella Tampereen Lielahdessa sijaitseva. Heti sisääntullessa tunnelma on lämmin, sekä hoitotilat että pieni vastaanotto ihanin pienin yksityiskohdin sisustettu. Tuotesarjat ovat monipuolisia ja kattavia, eikä ihan joka nurkalta löytyviä.

 

 

  Rakennekynsien lisäksi liikkeessä on tarjolla urheiluhierontaa sekä perinteisiä kosmetologisia hoitoja ja sokerointia. Jenni tekee myös ihania ripsienpidennyksiä, kurkkaa vaikka itse!


  Huolimatta myöhäisestä ajankohdasta kynsientekijä Moonika oli ihanan pirteä ja varmaotteinen. Omat kynsiraukkani olivat hädin tuskin kynsipetiä pidemmällä sekä pinta liukas, mutta sain silti tyynnyttävän vakuutuksen että kyllä me nämä saadaan pysymään. En varmasti ollut helpoin asiakas tuohon aikaan, kertoen pitkän litanian siitä miten kukaan ei saa kynsiäni pysymään ja miten ne ovat vaikeimmat ikinä!

 

 Kynteni siistittiin ihanalla poralla joka hellävaraisesti pyyhki kynsinauhani pois ja karheutti kynnen pintaa. Olen monta kertaa lähtenyt kynsienlaitosta verisin sormin koska kynsieni viereinen iho on niin kovin ohutta ja pieninkin terävän viilan pyyhkäisy saa veren roiskumaan, mutta nyt sain jopa rentoutua kyseisen toimenpiteen aikana eikä naarmun naarmua tullut.

 Päätimme lähteä tekemään perinteisen ranskalaisen manikyyrin. Osaksi siksi että se on ainoa mihin en ikinä kyllästy, toisin kuin väreihin, sekä osaksi että ranskalaisessa manikyyrissä kynnen ilmaantuminen tai jopa irtoaminen ei ole niin silmiinpistävää. 

 

 Voin kyllä sanoa että ensi kerralla on pakko saada jotain ihanaa kuviota, siis katsokaa näitä koristeluita...! Moonika on suorittanut Romantic gel paint design- koulutuksen ja hänen uusimpia töitään pääset kurkistamaan täältä.

 

  Stilettikynsiä en saanut vielä tällä kertaa sillä siitä on koulutus vasta edessä, mutta aion ehdottomasti mennä "koekaniiniksi" kun se on suoritettu. Toiveenani oli kuitenkin sirot kynnet ja ne sainkin; Kauniit, mantelinmuotoiset ja oman kynnen muotoon täydellisesti sopivat kynnet. Hieman blingiä piti tietysti lisätä, joten kärkiin sipaistiin hennon glitteristä kestolakkaa ja nimettömiin sain muutaman kirkkaan timantin. 
 Huoltoaika on varattu ja nyt vain jännitetään pysyvätkö jatkeet kiinni ongelmakynsissäni.

 

 Vaikka kynsieni teossa kesti kauemmin kuin tavallista kiitos niiden vaikean muodon ja pinnan, sain kuitenkin ihanan huolellisesti tehdyt kynnet ja aika meni kiitämällä. Ei voi tarpeeksi korostaa kuinka ihanaa on joskus vain istua hemmoteltavana ja juoruilla kaikkea maan ja taivaan väliltä! 

 Liikkeestä sekä työntekijöistä paistaa se fiilis että seinällä roikkuva taulu todellakin kertoo totuuden; he rakastavat sitä mitä tekevät.

 

 Pienenä ekstrana blogini lukijat saavat lokakuun ajan B&M Day spa;sta koodilla puuterisulka -20% alennusta kaikista kasvohoidoista! Ajat saa varata numerosta 044 974 1300.

Kommentit

Suositut tekstit