L'Oréal million lashes


 Niin paljon asiaa mutta niin vähän aikaa! Nyt on rivissä muutama postaus joita huomenna ehdin tarkistaa. Eiköhän tämä postaustakkuilu ala hiljaa selviämään... Jotain elämän kiireisyydestä ja stressaavuudesta kertoo sekin että istun kirjoittamassa tätä olohuoneen lattialla pimeässä etten herätä miesraukkaa joka jo simahti. Eikä ole itselläkään nukahtaminen kaukana!

  Kuten jonkin aikaa sitten kirjoittelin, päädyin jättämään ripsienpidennykset sikseen ylläpidon tultua kovin kalliiksi koska kuidut eivät ripsissäni enää pysyneet. Aluksi takkuilin lyhyiden ja onnettomien ripsiparkojeni kanssa jotka kovasti koittivat toipua ja tässä kerroinkin siitä sekä esittelin ensimmäisen ripsivärini vuoden pidennyksien käytön jälkeen. Mutta uskollinen Zero Smudge- maskarani kuitenkin kuivui ihan totaalisesti muutaman kuukauden käytön sisään enkä heti viitsinyt tuhlata 33 euroa niin nopeasti käyttökelvottomaksi kuivahtavaan maskaraan. 
(Kyllä, käytän ripsiväriä niin kauan kuin se toimii aivan suosituksista piittaamatta. Mielestäni on aivan turha heittää kuukauden käytön jälkeen hyvää ripsiväriä pois jos se toimii edelleen moitteettomasti!)

  Seuraavaksi kaupasta tarttui siis mukaan Lorealin Volume Million Lashes vedenkestävänä. Allekirjoittaneella on erittäin rasvoittuvat luomet ja ripsivärillä saa olla todellista kestoa ettei luomet ole mustat muutaman tunnin päästä. Olin tästä kyseisestä purtilosta hieman epäileväinen sillä olin teininä käyttänyt tämän normaalia versiota ja sain aivan kamalat pandasilmät alle tunnissa.


 Onneksi olin väärässä! Million Lash:ssa on kumiharja joita yleensä kammoksun, sillä ne tekevät ohuissa ripsissäni herkästi klimppiintyvän tuloksen, mutta tämä on niin tuuhea ja hyvin muotoiltu että se lähinnä sipaisee joka ripseen tarkasti ja erotellulla tuloksella väriä. Harjassa on juuri sopivasti väriä eikä tulos ole yhtään klimppinen.


 Omat ripseni ovat hyvin ohuet mutta pitkät. Vaatii juuri oikeanlaisen ripsivärin että saan hyvät puolet "hämähäkinjaloistani" esiin, varsinkin kun niiden kärjet osuvat kulmaluuhun ja sotkevat ellei väri ole vedenkestävää. 

 Oikealla puolella kuvassa omat ripseni ja vasemmalla yhdellä kevyellä kerroksella Million Lash:ia. Hovikuvaajan oltua poissa kuvien oton aikaan piti kuvia yrittää räpsiä naamastaan itse ja eihän siitä kovin hyvää jälkeä tullut. Koittakaa kestää!

 

 Yhdellä kerroksella sain jo pituuden ripsistäni esiin mutta näyttävyys loisti poissaolollaan. Onneksi Million Lashes ei pettänyt taaskaan vaan kerrostus kävi ongelmitta! Vasemmalla kaksi kerrosta, oikealla kolme. Vasemmanpuoleisen silmän ripset ovat tuosta samasta kohdasta aina klimpillä ja pidennysten aikaan siitä lähti ensimmäisenä ripset, mikä ongelma lienee...

 

 Lähdin yhtenä iltana hieman ulos ja laitoin uhkarohkeasti jo päivän ripsissä roikkuneiden kerrosten päälle hieman lisää. Yllätys oli suuri kun tulos oli edelleen ihan mainio, eli tällä erää Million Lashes on toiminut ihan moitteettomasti ja jää varmasti pidempään käyttöön jos toimii viimeiseen asti hyvin.

 

  Loppuun on pakko avautua häpeäpilkustani: Niin kosmetologi kuin olenkin, on itselleni meikin - ja varsinkin rajausten- teko aivan painajaista. Iho liejuuntuu hirveää tahtia, meikkivoide kerääntyy, ripsiväri varisee ja rajaus suttaantuu. Meikkivoiteista parhaiten pysyy Joe Blascon kakkumainen meikkivoide kevyesti sipaistuna ja ripsiväriongelman ratkaisi toistaiseksi Million Lashes... mutta entäs se rajaus?

 Avasin hetken aikaa sitten laatikossa muoveissaan pyörineen Laveran lahjana saadun nestemäisen eyelinerin, toiveikkaana siitä josko tällä kertaa löytyisi omaankin käyttöön hyvä tuote. Oikeassa olinkin osittain, sillä Laveran sivellin on erittäin ohut ja sillä saa todella tarkkaa jälkeä jopa omaan naamaan laitettuna -ihan tosi, muille osaan laittaa hyvät rajaukset mutta itselleni en.

 

  En luota luonnonkosmetiikkaan pysyvyyden kannalta kovin paljoa ja valitettavasti siinä olin jälleen oikeassa. Alle tunnissa rajausten sisäpuoli keskelle luomea asti oli kadonnut ja se mikä ei ollut, oli suttaantunut. Rajaus säilytti tarkan muotonsa loppuun asti mutta musta väri levisi alaluomille ja teki minusta sen näköisen kuin olisin nukkunut meikeissäni. Jälkimmäisestä en saanut illan pimeydessä enää mitenkään hyvää kuvaa, mutta allaolevista ylimmäinen näyttää suttutilannetta ainakin hieman.

 

  Alempi ylläolevista on otettu vajaa tunti rajauksen teon jälkeen ja näkyy jo kuinka vasemmalla sisänurkassa on väri levinnyt. Kuvakulma ei ollut paras mahdollinen ja varjot ovat ihan miten sattuu mutta tässä vaiheessa rajaus oli kuitenkin vielä identtinen kummallakin puolella. Toisin kuin tunnin päästä, siitä huolimatta että luomet oli huolellisesti pohjustettu Too Facedin pohjustajalla.

 Koska omaan raskaat luomet, joutuu rajauksen kanssa lisäksi aina hieman kikkailemaan että tulos ei ole entistään raskaamman oloinen luomi tai  liioiteltu siipi. Paras keino on piirtää rajaus ensin normaalisti, ja silmän ulkonurkassa tehdä hieman "lentokoneen siipeä". Alkuperäisen postauksen löydät Karkkipäivän blogista täältä. Siinä näytetään todella hyvin miten hyppyrin saa aikaan, joskaan itse en tehnyt sitä ihan niin terävänä vaan hieman loivempana kulmana. Allaolevassa kuvassa näkee kulman parhaiten.

 

 Laverastakaan ei siis tällä kertaa tullut suttuluomieni pelastajaa. Se piti muotonsa karkaamatta mutta levitti kuitenkin väriä alaluomille eikä pystynyt pitämään pintaansa hieman vuotavia silmänurkkia vastaan. Mutta iso plussa tuli siveltimen tarkkuudesta ja terävyydestä, jolla sai pientä hyppyriä piirrettyä ilman että tarvitsi sen kummemmin korjailla. Ihanteellinen eyeliner niille joilla ei ole ihan yhtä rasvoittuvat tai vuotavat silmät kuin allekirjoittaneella!

Kommentit

Suositut tekstit