Bloated in Sevilla

Halusin jakaa teillekin tämän ennen ja jälkeen - kauhukuvan reissun päältä. Kroppani on aivan yliherkkä turpoamaan ihan mistä vain : stressi, liian vähäinen vedenjuonti, vaalea leipä...
No, tällä reissulla on sitä kaikkea ja vielä enemmän! Jo kahden päivän jälkeen ero oli järkyttävä ja itsellä ahdistunut olo. 


 Kaikki perinteinen espanjalainen ruoka mikä sisältää leipää, juustoa, öljyä, makeita jälkiruokia ei tee hyvää kevyeen ruokavalioon tottuneelle kropalle. En ole mikään laiha mutta tämä menee jo naurettavaksi! Olen helpottanut tilannetta juomalla piparminttuteetä ja vettä aina kun voin ja koitan välttää leivän puputtamista. Kun palaan kotiin niin syön antaumuksella salaatteja, vihermehuja ja kuitua että saan olon tasautumaan. Siihen asti pyörin menemään... 

Kommentit

  1. Minulla on sama turpoamisongelma, korostuu entisestäänkin kun on notko selkä :) Vähänkin pullamössöä niin jopas massu paisuu + hiilihapollisilla juomilla sama vaikutus, enkä edes syö normaalisti niin yltiöterveellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en mikään erittäin terveellinen ihminen ole (hei valmisruoat töissä napattuna!) mutta on se ihan omaa laatuaan kun joka ruoalla on vaaleaa leipää, perunaa ja öljyjä. Onneksi sen turvotuksen saa hyvin pois, sikäli kun saa itsekurin takaisin kaiken hyvän ruoan jälkeen!

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit