Uutta ulkomuotoa

  Maanantai oli vapaapäivä töistä ja samalla hemmottelupäivä. Iltapäiväksi oli varattu sekä kampaaja että ripsienpidennykset ja jätetty aikaa yhteiselle lounaalle miehen kanssa. Täydellistä! Menin siis laiskan aamun jälkeen kaupunkiin Glohairiin, jossa oli aika varattuna luottokampaajalleni Tonille. 21 vuoden jälkeen löysin vihdoin kampaajan jonka kanssa olen samalla aaltopituudella, joka tietää mitä onneton suomalaistukkani vaatii ja leikkaa nimenomaan vain ne huonot osat eikä anna saksien huidella missä sattuu. Voin aina vain rentoutua ja antaa toisen tehdä hommat.

  Latvani olivat jo kovin kuivakat sekä katkeilevat joten pyysin Tonia ottamaan reilusti kuivia osia pois mutta säästäen silti pituutta. Pahimmat saatiin siis hienosti pois ja kasvanutta mallia hienosäädettyä niin että pituudet näyttävät vihdoin paksummilta haituvaisten kerrosten sijaan. Kuvaa hiuksista en tähän hätään saanut mutta muutos ei ole suuren suuri. Tämä kampaamossa räpsäisty nopea kuva sai itseni tajuamaan että on juurivärjäyksen aika, sieltä puskee blondia hiusta tyvestä... Tässä kohtaa myös värin kirkastuksesta oli viikko, kuten huomaa niin sävy haalistuu tyvestä eniten. Pakko rakastaa Directionsia, nappaa huonoon latvaan niin tiukasti eikä tarvitse huolehtia värin katoamisesta. Tyvessä väri kerrostuu vähitellen eikä sekään enää hetken päästä haalistu.

 

  Nopean sushiaterian kautta pääsinkin sitten B&M Day Spa:han Jennin käsittelyyn. Kuten olen aikaisemmin kertonut, luovuin ripsistä koska ne eivät vain enää pysyneet. Nyt olen pitänyt pari kuukautta taukoa ja ripset ovat palautuneet, joten tulevan matkan kunniaksi halusin laitattaa ne takaisin nähdäkseni pysyvätkö ne.

 

 Jenni tekee ripsiä Perfect silk lashes- merkin ripsillä. Omia silmiäni reunustamaan päätyi J-kaarella ripsiä 8-12mm pituuksilla. Paljon lyhyemmät siis kuin aikaisemmin, mutta hetken ihmeteltyäni luotin ammattilaisen sanaan - hentoiset ripset jaksavat pitää lyhyempää tekoripseä paremmin.

 Eikä olisi kannattanut epäillä yhtään! Muutaman tunnin päästä peilistä tuijotti tuuhea ja näyttävä ripsirivistö jota jaksan edelleen ihailla joka kerta kun kävelen heijastavan pinnan ohi. Mennyttä on tuhruiset kulmaluut ja aamuinen hätäinen ripsivärin laitto -I am in love!

 

Aijai, joku tarvitsee ihonpuhdistuksen...
   Jennillä on kerta kaikkiaan taito niin hyvin hyppysissä että lyhyemmät ripset näyttivät ihan yhtä näyttäviltä kuin monta milliä pidemmät. Niiden kaari imartelee silmien muotoa eikä saa niitä näyttämään liian raskailta. Nyt vain sitten sormet ristiin ja toivon että ripset pysyvät kiinni huoltoon saakka. En millään haluaisi uudelleen luopua näistä, kyllä hyvin tehdyt ripsienpidennykset kohottavat katsetta ihan eri lailla kuin ripsiväri.


  Hemmottelupäivän päätteeksi sain mainitsemani uudet verhot kotiin. Kävin Eurokankaassa penkomassa ilman mitään ideaa haluamastani väristä tai kuviosta, tiesin vain että verhojen pitää blokata valo pois makuuhuoneen ollessa kyseessä ja en halua isoa kuviota vaalealla pohjalla (marimekon unikko ym.). Kodinykkönen ja Ikea eivät tuottaneet mitään tulosta mutta oltuani viisi minuuttia Eurokankaassa, olin löytänyt sen oikean. 

 Pimennyskangas johon on printattu kirjallisuusklassikoita kirjahyllyn muotoon. Erittäin vaativa kuva, mutta sopii täydellisesti makuuhuoneemme sävymaailmaan. Yöpöydät ovat tummat, matot harmaat, väriläiskänä Firefly- julisteemme ja suolakynttilä. Luonnonvaalean puun värinen lattia sekä kaapistot sulautuvat sekaan kuin nakutettu. Verhojen lisäksi ei tarvitse mitään muuta, se on katseenvangitsija ihan yksinään. 

 

 Teetätin pimennyskankaan verhoiksi Eurokankaassa ja osuin vielä alennusten aikaan paikalle. Aion varmasti jatkossakin hakea sieltä verhot ym. kankaat, hintaa ei tullut paljoa verrattuna valmisverhoihin. Ja lopputulos on aivan täydellinen! Makuuhuoneen viimeinen osa on uusi sänky joka toivottavasti saadaan ensi vuoden alkukuukausien aikana hommattua. Olemme päätyneet Ikean valikoimaan ja kummankin silmää miellytti Fjell -sänky, jonka tumma puu jälleen on oikeaa sävyä sekä isona plussana se ettei sängyn alle mahdu yhtäkään kissaa tai koiraa!

Onko jotain muutakin puraissut sisustuskärpänen, oli kyseessä sitten oma ulkomuoto tai koti?

Kommentit

Suositut tekstit