Dinosauruksia ja maailmanpyöriä

Tämän päivän ohjelmassa oli käynti omassa suosikkiravintolassani La Choza de Manuelassa, dinosaurus/meteoriittinäyttelyssä sekä shoppailua. Olin päättänyt saada käsiini pitkään himoitsemani Urban Decayn minipaletin sekä Makeup foreverin HD-primerin. Tai no, aluksi halusin Makeup foreverin HD- meikkivoiteen mutta kaikki sävyt olivat aivan liian tummia joten jätin sikseen. 

  En käytä kovin paljon luomivärejä. Syyt siihen on työni jossa runsas meikki olisi lähinnä hölmöä sekä se etten vain osaa meikata itseäni nätisti. Kaipasin kuitenkin jotain nudea, simppeliä arkipalettia josta saisi neutraalit ja "mokausvarmat" meikit aikaiseksi. Koko Naked- paletti olisi liikaa kaltaiselleni minikäyttäjälle joten Naked Basics- paletti oli juuri nappiin. Siinä on kylmähköt, neutraalit sävyt ja tummin on ruskeaan taittava. Reissun jälkeen kun pääsen tätä testailemaan niin laitan swatchejakin esille!

 Kolmas ostos oli ihan täysi hetken mielijohde. Yllämainituista syistä johtuen eyelinerit ovat arkimeikissä lähinnä haave, mutta Ostolakossa-blogista löytyi niin hyvältä kuulostava tuote että kalastin myös sen haaviini; 3-dot liner! En siitä sen enempää kirjoita ennen kunnon testausta, joten voitte sillä välin lukea Virven kokemuksen "pistelinerista" täältä.

 

  Meikit sikseen ja takaisin Espanjaan; Tänään lautaselle päätyi niin jamónia suoraan koivesta napattuna kuin ravintolan herkkuja. Kuten aikaisemmin mainitsin, oli tähtäimessä suosikkiravintolamme joka valitettavasti oli myös kymmenien muiden lempipaikka. Eikä ihmekään, hinnat ovat niin alhaiset ja laatu aivan yhtä hyvä -ellei parempikin- kuin Suomen Stefan's Steakhousessa. Meillä oli varaus mutta oli silti lähellä ettemme joutuneet lähtemään tyhjin vatsoin pois. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt vaan työntekijät avasivat uuden hallin käyttöön ihmistulvan takia ja saimme oman pöytämme.

 

  Tilasin härän entrecote- pihvin jonka kylkeen tuli kourallinen paksuja ranskalaisia. Ravintolan pöydät peitetään kertakäyttöisillä liinoilla ja ruoka on ronskin simppeliä mutta aivan äärettömän hyvää. Hinnat ovat se paras osa: Omat ruokamme eli isot pihvit, ranskalaiset, juomat sekä kolme isoa jälkiruokaa (jaettuna, niin isoksi ei sentään oma mahanikaan veny!) olivat vain parikymppiä per nenä.


  Lisää kuvia laitan reissun jälkeen, mutta halusin nyt näyttää ripauksia kuitenkin matkan varrelta! Ahdettuamme mahoihimme tarta de quesoa, mus de limonia sekä flan de quesoa suuntasimme kohti dinosaurus- sekä meteoriittinäyttelyä. Näyttely oli pieni mutta vaikuttava, pääsimme näkemään niin esi-isiemme luita, fossiloituneita dinosauruksia kuin oikeita dinosauruksen muniakin. Pääsin jopa kurkistelemaan t-rexin kylkien välistä ja nappasin kuvia kun vartijan silmä vältti. Matkamuistoksi itsellemme ostimme oikean dinosauruksen hampaan, aitoussertifikaatti ja kaikkea. Enää muutama muu osa ja meillä on oma dinosaurus!

 

 Dinosaurukset oli nopeasti nähty joten halusin vielä käydä ihastelemassa -ja kauhistelemassa- keskustan kaaosta. Sevillaan oli laitettu upeita jouluvaloja katujen ylle, rakennuksiin ja puihin ja kaikkialla oli musiikkia. Tuntui myös siltä että koko Sevillan populaatio oli kaduilla, eteenpäin joutui menemään lähinnä kyynärpäätaktiikalla ja pitelemään laukusta tiukasti kiinni. Kaaoksesta huolimatta kaikki tuntuivat olevan lämpimällä, onnellisella tuulella eikä siltä voinut itsekään välttyä.

 

  Keskustasta lähtiessä kävelimme ihanan joulupuiston läpi. Kojuja kojujen perään, pieni luistelurata, makeita lämpimiä herkkuja....ja maailmanpyörä! Nautittuamme iltapalaksi cremellä ja suklaalla täytettyjä churroja maksoimme 3 euroa ja kiipesimme maailmanpyörän kyytiin katsomaan kaupunkia ylempää. Maailmanpyörä kieppui Suomalaisesta tyylistä poiketen aika lujaa, mutta pysähtyi pitkäksi aikaa ylhäällä jotta saimme nauttia valojen koristamasta maisemasta. Paraatipaikalta näki niin paljon kaikkea ja katedraalejakin sai laskea kahden käden sormilla.
 
 
  Kaiken kaikkiaan matka on ollut mielenkiintoinen ja rentouttava ellei automatkojen kaaosta lasketa, sekä kuvia on tullut räpsittyä monia ja niitä tulette varmasti vielä näkemään kun ehdin kotona ne selata läpi. Tämä oli ensimmäinen postaus minkä täällä sain koneella tehtyä ja tämäkin saa jäädä lyhyeksi koska joudun laittamaan jokaisen ä;n ja ö;n pisteen erikseen. Toivottavasti ehdin pian tekemään kunnon postausta, siihen asti joudutte vielä jaksamaan pieniä pikakuulumisia!

 

 Ihanaa uudenvuoden odottelua,

 

Kommentit

Suositut tekstit