My precious!

 Kuten blogissa on hyvin käynyt ilmi, olen hurahtanut vaatemerkkiin nimeltä Black Milk. Blackmilkin takana on niin tiivis tiimi ja ihania yhteisöjä ettei kyse ole enää vaatemerkistä, siitä on tullut osa elämää suomisharkieiden sekä ulkomaisten kanssa jutellessa. 

 Monta kuukautta sitten BM julisti yhtäkkiä poistavansa kaikki LOTR- tuotteet sivuiltaan ja iski paniikki ostaa edes jotain. Siihen mennessä olin vain ihaillut, ajatellen että ostan kun on rahaa. Mutta yhtäkkiä piti napata jokin niistä ja loput olisivat poissa! Koriin tipahti samantien Hobbit Montage bodycon, jonka ihana mieheke osti lahjaksi. Tämä mekko on aivan ihana mutta lojui pitkään kaapissa sillä en tiennyt miten pukisin sen vartalotyypilleni sopivasti.

 Muut LOTR- tuotteet jäivät kuitenkin vaivaamaan. Kuten mieheni kanssa yksi päivä vitsailimme, on LOTR niin lähellä uskontoa kuin kaltaiseni ateisti pääsee - joten luonnollisesti keräilen kaikkea mahdollista aiheesta. Pidin siis silmäni auki FB- sivulla jossa sharkiet myyvät käytettyjä, hyväkuntoisia Blackmilk- vaatteitaan...

...ja siitä se lähti.


 

 En omista vielä kaikkea kokoelmasta enkä aiokaan. Niin fani kuin olenkin, eivät kaikki printit ole mieleeni. Löysin juuri Legolas- bodyconin, mutta sen jälkeen tähtäimessä on enää Ringed in gold -leggingsit, Statue defender- leggingsit, Dwarves montage- leggingsit sekä Witch king- leggingsit. Harkinnassa on myös Grey Montage Bodycon mutta näkemäni versiot olivat leikattu hieman hassusti (hahmojen kasvot puolittuvat sauman alle) että en ole aivan varma.

 

 Off to battle- uimapuku on viimeisimpien löytöjeni seassa. Aragorn taistelukentällä, voi lääh! Mutta valitettavasti uimapuku on liian iso, tavallisena vaatteena rintaliivien kanssa se vielä toimii niin kauan kun elämäntapamuutos ei tuota tuloksia, mutta uimapukuna ja/tai muutaman kilon tiputtua se ei tule edes pysymään päällä. Elättelenkin toivoa että saisin tämän vaihdettua pienempään jossain vaiheessa.


 Tree of Gondor- uimapuku, ehdoton lempparini joukosta ja suuri rakkauteni!  Tätä metsästin pitkään ja hartaasti, sekä hukkasin yhdessä vaiheessa. Järkytys oli suuri, kunnes viikko hotellireissun jälkeen sain soiton hotellista että he olivat löytäneet pukuni. Vieläkään ei ole tietoa kuka sen oli napannut lokerikosta ja miksi, mutta pääasia on että sain aarteeni takaisin. Tree of Gondor on myös siirtymässä musteena iholleni, vielä on vain päättämättä laitanko sen hihan jatkoksi vaiko erillisenä reisitatuoinniksi tulevaisuudessa.

 

 Hobbit montage bodycon, ensimmäinen LOTR- aiheinen vaatteeni joka aloitti sen kaiken. Alkukankeuden jälkeen rakastuin tähän palavasti ja sain vihdoin inspiraatiota aluksi pelkäämieni bodycon- mekkojen käyttöön. Ne sopivat kuin sopivatkin isommallekin tytölle, kun vain tietää miten asustaa!
 
 

 Arwen- mekko on kauneimpia joukosta väriensä takia. Tämä oli Tree of Gondorin kanssa niitä minkä menetys eniten riipaisi, joten olen erittäin onnellinen saadessani vihdoin pitää sitä osana kokoelmaani. Värit ovat vain niin kirkkaan vaaleat että pelkään jatkuvasti tahraavani mekon jotenkin...

 

 The Doorway dress ja minä kävimme läpi viha- rakkaussuhteen. Sen ollessa nettisivuilla tuomitsin sen jotenkin julisteen näköiseksi ja mielikuvituksettomaksi enkä edes harkinnut sen ostamista. Mutta kun törmäsin Arwen- ja Gandalf- mekon myyjään ja hänellä oli myös doorway dress, katselin Doorway dressin kuvia ja *naps* - hurahdin ihan täysin! Heti saatuani mekot vetäisin sen päälleni enkä voinut ymmärtää miten en aiemmin pitänyt siitä. Tämähän on ihan unelma! Mielestäni mekoistani kaunein, Arwen heti kannoilla.

 

  Gandalf- mekko oli itsestäänselvä valinta. Siis, Gandalf the white. Tarvitseeko tätä edes perustella?

*

 Kuten yllä mainitsin, oli bodyconien tarina vähällä päättyä tässä taloudessa ennen kuin alkoikaan. Saatuani Hobbit montage bodyconin se tosiaankin lojui kaapissa ihasteltavana, mutta ei koskaan käytettävänä, kuukausitolkulla. Ja kun sitä välillä kokeilin, kirosin sen epäkäytännöllisyyttä helman kivutessa vyötärölle ja kaula-aukon laskeutuessa napaa kohti. 

 Kunnes sitten yksi päivä lähdin kaupungille ja päätin ärsyyntyneenä koittaa tätä ihanaa mekkoa vielä kerran. Sain huomata että paksujen sukkahousujen sekä pitkän alustopin yhdistelmä piti mekon paikallaan todella hyvin ja sai lopputuloksesta imartelevamman yhdessä neuleen kanssa kuin pelkkä bodycon yksinään. Bodyconin alla pidettävä toppi sai maharöllöstä hieman tasaisemman ja peitti rintamuksen jos bodycon valahti, eikä mukavampaa asua ole. Uusi lempiasu oli syntynyt!

 
 

 Pidän nykyään bodyconeja jopa töissä välillä. Leggingsien, saappaiden ja villatakin kanssa yhdistelmä on ihanan rento sekä mukava, eikä tunnu olo ihan tehdastyöläiseltä kun saa tuoda ripauksen omaa tyyliä päivään. Allaolevissa kuvissa kaulassani myös mummoltani saatu kaunis riipus, jonka "toiseen maailmaan" vievä oviteema sopii kuin nakutettu yhdessä velhomekon kanssa. Toinen luottokoruni näiden mekkojen kanssa on tietysti The One Ring, jonka tilasin häpeilemättä ebaysta muutamalla eurolla. Aitoa odotellessa...
 
 
  Erikseen esittelemieni mekkojen sekä uimapukujen lisäksi omistan yhteiskuvassa näkyvät leggingsit; LOTR Green montage, Middle earth map sekä Fellowship rider. Nylon on onneksi joustavaa ja olen saanut haalittua vaatteita eri kokoisina kun vastaan käveli, vaikka L olikin liian iso. S-koon leggingsit palvelevat kuitenkin hyvin vaikka tekevätkin hieman muffin top- efektiä ja S-koon Tree of Gondor toimii kesällä hyvin toppinakin. Muuten vaatteeni ovat tasaisesti M-kokoa, mikä helpottaa Blackmilkin shoppailua erittäin paljon.

 Elättelen toivoa että löytäisin haaveilemiani puuttuvia vaatteita vielä jostain, mutta valitettavasti jäljellä on ne mistä useimmat pitävät tiukasti kiinni tai jos jostain tuleekin vastaan, nappaa sen joku nenän edestä. BM:n vaatteiden suhteen pätevät viidakon lait! Kaikki muut LOTR- vaatteeni paitsi Middle earth map leggingsit ovat loppuunmyytyjä eikä niitä tule enää lisää.

 Toinen yhtä, ellei enemmän, intohimoinen Black Milkin LOTR- vaatteiden keräilijä ja LOTR- fani on Sinna, joka kirjoitti omasta kokoelmastaan juuri kattavan postauksen. Sinnan blogiin ja kadehdittaviin kertomuksiin Uuden Seelannin voittomatkasta pääset täältä!

 Lukeeko blogiani joku toinenkin Lord of the rings- tai hobittifani? Onko teillä yhtäkään teeman vaatetta tai asusteita?Kommentit

  1. En voi sanoa itseäni intohimoiseksi faniksi, mutta minulla oli teini-iässä se sormus myös. En muista mistä sen sain, mutta se oli melkoista rihkamaa, mutta käytin sitä silti niin paljon, että väri lähti ja se jätti siniharmaat rannut sormeen :D

    Kauniita vaatteita, etkä ole yhtään iso tyttö, joten käytä vaan huoletta bodyconeja. Jos makkarat pelottaa niin litistävät/siloittavat alusvaatteet on loistokeksintö ja just sellainen esim. alustoppina pitänee hyvin paikallaan lyhyemmänkin mekon. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit