Sekametelisoppa

 Oikeastaan koko tammikuu meni ihan sumussa ja se näkyi blogin pysähtymisessä. Sen jälkeen kun postasin ärtyneen suolen syndroomasta humahti terveys yhtäkkiä roimasti alaspäin siihen pisteeseen että mikä tahansa ruoka aiheutti sellaiset kivut että töissäkin joutui vain itkemään takahuoneessa. Ruokavalioon kuului hetken aikaa vain tietty leipä, vihannesmehu ja vesi ja sen jälkeenkin oli lähes kaikki sokeri sekä vilja pannassa. Ainoa kerta kun söin jotain "kiellettyä" oli syntymäpäivilläni, mutta siitäkin joutui maksamaan myöhemmin. Koko kroppa on kärsinyt, päällä on jatkuva paha turvotus ja kuukautisia on turha odottaa.
   Oli todella lähellä etten joutunut jäämään sairaslomalle mutta lähipäivinä tuntuu että tilanne on ottanut käänteen parempaan päin, olen voinut lähestulkoon palauttaa ruokavalion ennalleen ja tänään otin jopa suklaata ilman kipuja! *fingers crossed* Välttelen vielä laktoosillisia ruokia, kaikkia muita leipiä paitsi ruisleipää sekä lähes kaikkia sokerillisia herkkuja. Lääkärin kuitenkin varasin parin viikon päähän, sillä tilanne vaatii selvitystä enkä voi enää pistää kaikkea pelkästään IBS;n piikkiin 

 Tämän takia olen lähestulkoon vain ollut paikallani, töistä tullessa kaatunut sohvalle kauratyyny mahan päällä ja tiukasti vaaka-asennossa. En halua blogini kokevan kuolemaa mutta en ottanut kirjoittamisesta stressiä siinä vaiheessa kun kaikki energia meni omaan terveyteen keskittymiseen. Allaoleva kuva tiivistää aika hyvin miten elämä on mennyt pari viikkoa!
 

 

  Olen myös alkanut vihdoin keksiä yhdistelmiä millä käyttää t-paitojani sekä leggingsejäni muuten kuin pitkän topin kanssa, varsinkin kun mahan jatkuva turvotus ei tee tiukasta topista+paidasta kovin imartelevaa yhdistelmää. Tilasin Blackmilkiltä The awesome pocket skirtin jolla saa yhdisteltyä lähes mitä tahansa ja sujautettua kännykän taskuun jos tarve! Töissä on aina päällä villatakki, nykyään eniten eksyy niskaan Espanjan jostain halpakaupasta napattu musta neule. Asu on takuuvarmasti mukava eikä kiristä yhtään, mikä on nykyään must- kriteeri sillä maha ärtyy siitäkin että on tiukat housut.

 

 Anteeksi kuvien huonosta laadusta, nämä on aina napattu myöhään illalla peilin kautta! Harvemmin saa otettua luonnonvalossa kuvia kun lähtee aamulla töihin ja tulee kahdeksalta illalla takaisin. 

  Asujen kanssa olen hyödyntänyt asusteita ja teemaa mahdollisimman paljon. Ostin Seppälän alesta muutamalla eurolla mustan bandana- topin (jos tuo on oikea termi) jonka heitän rintaliivien päälle estämään bodyconien ja uimapukujen vilautusvaaraa joten niiden käyttö on jo lisääntynyt! Samoin Fox&Owlilta saamani Infinity belt on ollut paljon asuissa mukana monikäyttöisyytensä takia ja siksi että se on ainoa vyöni joka ei purista tippaakaan.

  LOTR Tree of Gondor- uimapuvun kanssa toimii The One Ring- koru ja Ringed in gold- leggingsit mustilla vaatteilla ja Snowflake- mekon kanssa menee hyvin yhteen hopea/kultainen pöllökoru, hopea/mustaklipsinen neuletakki ja Hamlet- toastiet. Tällä hetkellä olen töissä Nightmare before christmas- t-paidassa, awesome skirtissä ja Corpse bride- leggingseissä. Monet asiakkaat ovat jo tottuneet asukokeiluihini ja haluavat aina nähdä päivän teeman :D
 
  

  Syntymäpäivistäni pieni vilaus: Ystäväni tarjosi varsinaisena syntymäpäivänäni illallisen Huber- ravintolassa josta kirjoitan heti kun saan aikaiseksi -kuvia ja luonnosta on jo. Seuraavana päivänä taas kävimme hetken pubissa ja siitä menimme kantapaikkaamme Stefan's steakhouseen, jonka ruoat olivat 100% sen kivun arvoiset mikä herkuttelustani seurasi! En ole ikinä saanut Stefan's steakhousessa huonoa ruokaa.

 Pääruoaksi söimme Entrecoté- pihviä erilaisilla lisukkeilla, itse otin parmesaaniranskalaiset ja muilla oli vaihtelevasti uuniperunaa, kasviksia ja pekoni/pinaatti-seosta. Mielestäni on aivan ihanaa olla syömässä sellaisten ystävien kanssa joilla on rento ote tällaiseen; Kierrätimme lisukkeitamme ja jaoimme jälkiruoat että kaikki saivat maistaa kaikkea.

 

 
   
Loppuun vielä hieman pinnallisempaa asiaa. Olin muutama kuukausi sitten Emotionissa ostamassa puhdistusainetta ja nappasin tarjouksesta muutaman ampullin seerumia sen kummemmin katsomatta, jättäen ne kaappiin odottelemaan. Vihdoin syntymäpäivieni aikaan avasin Stress control- ampullin ja jätin yön ajaksi voiteen alle vaikuttamaan. En ollut uskoa aamulla silmiäni! Iho oli aivan tasaisen värinen, kosteutettu, hehkuva (kyllä, hehkuva!) ja punaisuus oli kaukana. Ampullista riitti kolmeksi päiväksi ja koko sen ajan oli tulos aivan yhtä loistava. Olin aivan myyty.

 Kävin siis Sokoksessa etsimässä löytyisikö heiltä Malu Wilziä ollenkaan ja jos löytyisi, olisiko seerumi huimaavan kallista. Mieluiseksi yllätyksekseni seerumia löytyi niin ampulleina kuin seerumipullossakin, ampullien (kuvassa) hintojen ollessa noin 25e paikkeilla ja pullon 18e kohdilla. Kun Kikon seerumipulloni tyhjenee, tiedän aivan varmasti mitä napata seuraavaksi! Suosittelen kaikille punaisen, herkän ja couperoottisen ihon kanssa kamppaileville että ainakin antaa tälle tilaisuuden. Malu Wilz merkkinä on itselleni entuudestaan tuntematon mutta tämän kokemuksen perusteella tulen kokeilemaan muitakin merkin tuotteita.

 

  Voin myös ilokseni kehua että ripseni ovat viimein toipuneet kokonaan pidennyksistä. Vielä on hieman lyhyemmät ripset kuin aiemmin mutta selvästi paremmassa jamassa ollaan kuin kuukausi sitten. Loréal Million Lashes waterproof mascara on edelleen suosikkini, se vain yksinkertaisesti ei tuhri silmäluomiani vaikka ripset koko ajan sinne osuvat. Jälki on tarkkaa ja eroteltua -vaikka vettä tämä mascara ei meinaakaan kestää. Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin aivan loistava! (Ignooratkaa kuitenkin kuivaakin kuivempi otsa ja sotkuiset kulmakarvat, kuva otettu räntäsateessa kävelyn jälkeen...)

 

 Pidennyksiä on kova ikävä mutta toistaiseksi on mukava olla ihan omilla ripsillä ettei tarvitse huolehtia niiden huollosta ja varoa silmien hieromista. Laitan ripsiin joka ilta arganöljyä ja puhdistan meikit oliiviöljyllä, sillä kaikki teolliset meikinpuhdistusaineet vain pistävät silmäni ja silmienympärysalueen kirvelemään ja kuivumaan. Öljy vain on parasta meikinpoistoainetta!

 Tämän sillisalaatin jälkeen koitan saada postaustahtia tasaisemmaksi ja odottavia postauksia vihdoin julkaistua. Toivottavasti jaksatte vielä seurailla!


Kommentit

Suositut tekstit