Sydämellistä syötävää

  Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, tilasin ystävänpäiväksi pieneltä suomalaiselta yritykseltä, Fudge Lovelta, herkkuja. Yhden paketin hankin äidilleni ja yhden meille kotiin syötäväksi ja pakko tunnustaa ettei se herkkupaketti kyllä ystävänpäivään asti säilynyt!

 

  Nettisivut eivät ole isot ja valikoima pieni, mutta sitäkin ihanampi. Ystävänpäivän ollessa lähellä jokaiseen lähetykseen lisättiin kaunis fudgesydän joka maistui mansikalta! Makeiset oli pakattu tiiviisti nättiin pahvirasiaan sekä valkoiseen käärepaperiin, eikä lähetyksen aikana ollut mikään kärsinyt. Lähetys oli erittäin nopeaa, jo parissa päivässä tuli ilmoitus smartpostilta että lähetyksen voi käydä hakemassa.


 

  Oma pakettimme sisälsi viittä erilaista fudgea, allaolevassa kuvassa vasemmalta oikealle löytyi: Tavallinen fudge, suklaa-appelsiini, sitruuna-salmiakki, minttusuklaa sekä oma ehdoton suosikkini merisuolafudge. Lahjaksi menneeseen pakettiin valikoin tavallisen fudgen, minttusuklaan, baileys- fudgen sekä appelsiinisuklaan.

 

 

  Yhden fudgen palasen koko oli noin 100 grammaa ja niistä riitti syötävää reiluksi viikoksi meille kahdelle. Näitä voi hyvin tilata vaikka pieniin juhliin, sillä fudgesta oli suht helppo leikata siistejä siivuja tarjolle ja ne ovat vain niin syötävän nättejä väreineen! Eikä tule ahmittua liikaa kun palasia haluaa säästellä mahdollisimman pitkään. Miehen suosikiksi nousi appelsiinisuklaa ja sydämen muodossa tullut mansikka(?)fudge, omani taas olivat jo edellä mainittu merisuolafudge sekä minttusuklaafudge.

 

 Kymmenen palan lähettäminen menee samoilla postikuluilla kuin neljän palan ja kaupasta voi tilata 0.4:stä kilosta aina 30 kiloon asti samoilla postikuluilla. Vähimmäistilaus on neljä palaa mutta kuka sen vähempää haluaisikaan ostaa! Kumpikin tilaus jäi alle 20 euron joten päätä huimaavia hintoja ei tarvitse näistä luksusherkuista maksaa. 

 Tykkään itse ostaa pikkuyrityksiltä aina kuin mahdollista ja tästä jäi kirjaimellisesti hyvä maku suuhun. Yrityksen FB- sivuilla vastataan kysymykseen kuin kysymykseen todella sydämellisesti, toimitus oli todella nopeaa ja tuotteet oli pakattu huolellisesti. Puhumattakaan tuotteiden laadusta! Fudgelove kiertää usein messuilla ja heiltä löytyy pieni pop-up- kauppa Helsingistä. Heidän FB-sivunsa löydät täältä ja nettimyymälän täältä.

Onko joku muukin kokeillut jo Fudgeloven tuotteita?

Kommentit

  1. Ostin joskus torilta jotain englantilaista fudgea ja valikoimaa oli tosi paljon. Samantyyppinen oli tuo logo, mutta ainakin myymässä oli ihan brittejä, joten ei tainnut olla millilleen sama yritys. Joka tapauksessa nuo "luksusfudget" on tosi hyviä, mutta yleensä vain hirvittävän kalliita ja ainakin torilta niitä sai vain julmettoman isoina kokkareina, joista oli enemmän haittaa, kun piti ostaa tosi kalliilla hinnalla, että sai kaikkea haluamaansa maistettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseinen isompi brittipulju ei ole sama paikka kuin Fudgelove, joka on pieni suomalainen yritys :) Ne torikojut myyvät kyllä hirveään hintaan ja järkkyinä paloina, olen sen itse kantapään kautta pari kertaa huomannut! Kannattaa testata Fudgeloven herkkuja, on maltillisemmat palat ja viitsii tilata useampaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit