Täydellisen arkipunan metsästys

  Olen pitkään etsinyt tummanpunaiseen tukkaani sopivaa arkipunaa jota voisi lisätä vaikka ilman peiliä. Monet huulipunat riitelevät pahasti ihoni kanssa, lämpimien tuodessa ihosta esiin punoituksen/tunkkaisuuden ja kylmien taas saadessa ihoni näyttämään kalmanväriseltä, kolahtaen pahasti ihonsävyn kanssa yhteen. Värianalyysissä sanottiin että sopivat sävyt olisivat kesän sävyjä, eli pastellit ja kirkkaan kylmät värit. Kun kaikki kylmät sävytkään eivät toimi, oli punan metsästys aikamoista taiteilua. 

 

  Ollessani kaupassa pysähdyin katselemaan Lumenen tuotteita ja bongasin juuri tarkoitukseeni sopivan näköisen punan. Kyseessä oli Raspberry Miracle Shine Lipstick sävyssä 104 Sunbeam, joka päätyikin saman tien koriin. Sunbeam on hieman liian pinkki ollakseen aivan helpon neutraali arkisävy, mutta tuo ihanan pirteää sävyä huulille eikä ole kuitenkaan liian vahva.

 

 Kun huuleni ovat kuivat -eli noin 3/4 ajasta- , takertuu Raspberry Shine aika tiukasti ihonriekaleisiin sillä punan koostumus on hieman kuivahko. Se levittyy huulille helposti mutta tuntuu jo hetken päästä kuivakalta. Se kuitenkin auttaa kun alle levittää kevyesti huulirasvaa ja painaa ylimääräisen huulipunan palaseen paperia, sillä tavalla ylijäänyt väri ei keräänny kuiviin kohtiin yhtä herkästi. 

 

 Parasta Raspberry miraclessa on sen monikäyttöisyys; kun punaa levittää kevyellä kädellä, saa juuri ihonsävyyn sopivan, kauniin kuultavan sävyn ja kun haluaa hieman näkyvämpää väriä, ei tarvitse kuin levittää hieman painavammalla kädellä. Koen että omaan ihonsävyyni sopii parhaiten kun levitän punaa vain hennosti -kun levitän runsaammin on väri jo paljon enemmän pinkkiin kuin vaaleanpunaiseen menevä.

 Toinen arkipunavaihtoehtoni on MAC:in standilta bongattu puna, joka oli enemmän omaa huulten sävyäni jäljittelevä. Käyn sen luultavasti hakemassa seuraavana vapaapäivänäni ja tulee varmaan vilahtamaan blogissakin. Aikaisempi MAC:in luottopunani oli Cut the caper, joka on täydellisen persikkaisen korallinen sävy mutta sitä ei enää valmisteta.

  

 Huulipunan ohella tein parhaimman heräteostoksen pitkään aikaan -vai voiko sitä heräteostokseksi sanoa jos on kuitenkin haikaillut kuukausitolkulla? Kyseessä on kodinykkösistä saatava kaunis kattolamppu, jossa metalliset oksat lehtineen muodostavat kauniin plafondin värin ollessa tumman pronssinen. Pohdin sitä jo aikaisemmin kuukausitolkulla mutta korkea hinta (80e) sai jättämään vielä kaupan hyllylle, samoin kuin alennuksessakin 50e hinnalla. Lamppu jäi kuitenkin kaivelemaan, joten kun kävimme ihan sattumalta Kodinykkösessä ja näin että jäljellä oli 25e hintaan enää yksi kappale tätä lamppua, nappasin sen hetkeäkään empimättä.

 

 Lamppu sopii täydellisesti olohuoneemme sävymaailmaan ja oksakuvioisiin verhoihin, enkä voisi olla tyytyväisempi. Kylläpä kävi tuuri!

 Kolmas kuukauden pikkuostos oli Blackmilkin Harry Potter- kokoelman Slytherin- leggingsit (Pahoittelut huonosta kuvasta, oli aikaa ottaa kuva vain pimeän tultua). Näihin on niin vaikea törmätä sillä valmistus on lopetettu eivätkä fanit tahdo luopua omistaan, mutta löysin kuin löysinkin ihan käyttämättömänä lojuvan parin jotka kotiutin saman tien. Kokeilin ihan huvikseni niitä päälle Slytherin- shooterin kanssa jota käytän kotona "löhöpaitana" ja sain kuulla mieheltä että näytän ihan vankilasta karanneelta.

Mielestäni näytin ainakin huispaustreeneistä tulleelta :D
  Aion kuitenkin yhdistää leggingsit pitkien mustien saappaiden ja mustan paidan kanssa, jotta raidallisuus ei vie niin paljon huomiota reiden sivussa olevasta logosta. Nämä olivat aika lailla ainoat leggingsit mitkä HP kokoelmasta halusin, joten seuraavaksi voi ihan rauhassa odotella tulevaa Dr.Who- kokoelmaa.


Kommentit

Suositut tekstit