Blackmilk- miitti ja juhannuskynsiä

  Viikot livahtivat ohi ihan huomaamatta  ja tajusin etten ole kirjoittanut blogiin hetkeen vasta kun asiakas kertoi lukeneensa kynsistä täältä. Ai niin, pitäisi ehkä päivittää.

 Paljon onkin ehtinyt tapahtua ja kaikkein hauskin niistä oli suomisharkieiden tapaaminen eli Blackmilk- addiktien ryhmäkokoontuminen. Tämä oli ensimmäinen miittini vaikka olen halunnut osallistua moneen -ensimmäiseen en uskaltanut ja muut jäivät välistä edellisen työn takia. Mutta tähän pääsin sillä sijaintina oli Tampere ja työaika itse päätettävissä. Ehdotin että halukkaat voisivat tulla aloittelemaan miittiä hoitolalle kynsien merkeissä ja kolme ihanaa naista tarttuikin tarjoukseen!

 

 Lauantaiaamuna kasasin siis hoitolalle pikkupöydälle tarjottavia, poltin popcornit ja kriiseilin vaatteista. Vaatteisiin pohjautuvan ryhmän miitti oli onneksi täynnä muitakin kriiseilijöitä joten asuvalintoja sai pohtia huolella yhdessä muiden kanssa. Kynsien teon ajaksi päälle päätyi Blue Galaxy- maksimekko ja miittiin Arwen- bodycon yhdessä mermemerald leggingsien kanssa. Teema oli storybook of the galaxy!

 Sen jälkeen kun pullot oli tyhjennetty ja tarjottavat ehtineet hieman kadota, olivat kynnetkin kuosissa. Aiheista löytyi yhdet sateenkaariväriset pride- kynnet, sitten tummanpuhuvat Matrix- kynnet (joihin otettiin mallia Poprageouksen legsuista yhteen kynteen, ja muihin tuli mm. sydänkäyrää ja viivaa) sekä galaxy- kynnet. Rakastan pipertää jotain erilaista joten tämä oli kynsientekijälle ihan unelmakeikka -hyvästä seurasta puhumattakaan.

 

 Hoitolalta päivä jatkui Simon's pubiin jossa ryhmälle oli varattu kokonainen kabinetti ja siitä Inez- tapasbaariin. Oli ihan mieletöntä olla niin monen naisen seurassa jotka tuntuivat tutuilta vaikka ei ollut ikinä tavannut. Kaikkien kanssa oli helppo jutella ja tuli sellainen fiilis että I'm amongst my own people. Niiden "outojen" leggingsien ostaminen yli vuosi sitten osoittautui yhdeksi elämäni parhaista ratkaisuista, kuka olisi uskonut!

  Parhaimmistakin iltamista on kuitenkin palattava takaisin arkeen ja omassa tapauksessani kynsien pariin. Noin 80% viikoistani koostuu nykyään rakennekynsistä sekä geelilakkauksista -kuten selässä ja hartioissa tuntuu, auts. Rakennekynnet sujuvat jo hieman nopeammalla tahdilla ja olen saanut jo hieman paremmin hallintaan kynnen muotoilua vaikka joskus pyöreä muoto pääsee lipsahtamaan esiin. Olen jo tehnyt pari huoltoakin, yhdessä oli irronnut kolhun takia pari kynttä, yhdessä ilmaantunut muutamia, yhdessä pysyivät kaikki paitsi yksi pois pahasti kolhaistu. Kaiken kaikkiaan tekemäni kynnet näköjään pysyvät hyvin ja olen erittäin tyytyväinen tähän edistysaskeleeseen.

 

 Yllä olevassa kuvassa kaksi alimmaista ovat rakennekynsiä ja ylin on pelkkä geelilakka. Ihastuin rakennekynsissä tuohon pinkkiin väriin niin valtavasti että oli pakko tehdä samanväriset geelilakat juhannuksen kunniaksi. Toinen uusi suosikki on neonvihreä mustan krokokuvion parina -tuloksena on kauniin tummanvihreä kuvio. Olen myös tehnyt lähiviikkoina monta nudeväristä lakkausta, joista saa niin kauniita pienellä kimalluksella.

 Tänään ohjelmassa oli jalkahoito, käsihoito, geelilakkausta, klassista hierontaa sekä rakennekynsiä. Olo on niin väsynyt että juhannustauko tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen kummallakin hoitolan kosmetologilla, kun tavarat vain tippuilevat käsistä ja mitään ei meinaa muistaa. Meillä juhannuksen vietto tulee tapahtumaan mummilassa, ihanassa rantasaunassa sekä ruokien parissa. Aion vakaasti heittää talviturkin, sillä ennen perinne oli tehdä se vapun aikaan mutta nytkin vesi on ihan jäätävää...

 
 
 

  Pakkaamme mukaan makkarat, gazpachon, juustokakun, koiran sekä mukavat vaatteet ja vetäydymme hetkeksi rentoutumaan. Ehdin jo hetken nauttia kesäsäästä ja vetäistä kuvassa näkyvät sheer- legsut jalkaan, mutta nyt on niin kylmä että päälle tulee luultavasti eksymään maksimekko ja joustavat matteleggingsit siltä varalta....tai siitä varmuudesta että tulee syötyä ihan liikaa.

Ottakaa kaikki irti lomapäivistä ja ihanaa juhannusta kaikille!

Kommentit

  1. Hauskaa juhannusta sinnekin, suunnitelmat kuulostaa hyvältä :) Täällä jäätiin väliinputoajiksi, kun kaikilla muilla olikin suunnitelmia niin nyt ollaan sitten ukon turjakkeen kanssa kahdestaan. Saa nähdä jaksaako sitä kahdestaan lähteä käymään missään vai tuleeko vietettyä koti-ilta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit