SD päivä 3 ja merenneitofiiliksiä

Kuten viimeksi valitin, alkoivat maitorahkat tulla korvista ulos ja mahan ollessa entistä pahemmassa kunnossa en enää uskaltanut sitä syödä. Fitfarmin foorumilla on onneksi ihana tukiverkosto ja joku olikin asiaa jo kysynyt, joten maitorahkan korvikkeeksi kävin nappaamassa Prismasta So-low- sekä Naturally high- proteiinipatukoita. Pahoista sokerivieroitusoireista kärsivälle kropalleni kaikki nämä minttusuklaat, toffeet ja vadelmajuustokakut kuulostivat makuina aivan taivaallisilta, mutta saa nähdä miten käy...

 

 Dieetti on sujunut suht hyvin. Ainoa asia missä vieläkin takkuilen on ruoan määrä, sillä en kerta kaikkiaan saa alas niin paljon kuin vaadittaisiin. Se, vaikuttaako asia dieettiin, on mysteeri. Aamupalan puuron marjojen kera saan hyvin alas, mutta sen lisäksi en saa syötyä mitään. Välipala on nyt vaihdettu kokeiluksi proteiinipatukoihin ja hedelmiin, mutta esimerkiksi lounaalla en saa niin paljon alas kuin pitäisi. Pidän kuitenkin ruoan monipuolisena ja pyrin pitämään proteiinimäärät kohdillaan, vähennellen sitten kasviksia ja maitorahkoja hieman. Ainoa kerta päivässä kun hörpin mehukeittoa on myöhään illalla, aikaan johon yleensä olen tottunut napostelemaan karkkeja joten jokin pikku makea on tarpeen.

 

  Olen kerta kaikkiaan ihastunut Real- leipään! Tietysti sen syönti on hieman kuivakkaa margariinin puuttuessa, mutta sivelen aina vaaditun öljymäärän leipien päälle ja pinoan kasviksia. Syön kerran päivässä lämpimän aterian lihan kera ja kerran päivässä raakoja kasviksia leipien kanssa, niin ei tule kyllästymistä tai yökköoloa. Ajattelin seuraavaksi testata laktoositonta maitorahkaa johon sekoitan runsaasti mausteita ja käytän sitä dippinä kasvistikkujen kanssa.

 

  Alun puurokiukuttelun jälkeen löysin hyvän kompromissin. Myllyn parhaalla on kauramannasuurimoita, joista saa mikrossakin ihanan pehmeää, samettista puuroa jossa ei ole itseäni inhottavaa möykkyistä koostumusta. Siihen kun kippaa vadelmia niin jo kelpaa! Isommat määrät puuroa alkavat jo upota paremmin, ehkä se tästä helpottuu.

 

  Kaapissani on nyt myös ensimmäinen virallinen tavoitevaate. Ostin viime Blackmilkin kokoelmasta Peggy Bundy zip suitin, joka saavuttuaan ei herättänytkään ihastusta. Rakastin samettista kangasta ja villiä pantterikuviota, mutta jotenkin oman pullukan varren päällä ja yhdistettynä tatuointeihin se ei vain toiminut. Kaikkien muiden päällä se näytti upealta mutta itselläni...ei. Hetken mietittyäni laitoin siis Peggyn vaihtoon ja sainkin jotain ihanaa tilalle.

  
   Kaappiini muutti mermaid bronze- mekko koossa S. Aikaisemmin minulla on jo palavasti rakastamani tummanvihreä merenneitomekko sekä -leggingsit, mutta tämä mekko on eri mallia kuin mermemerald. Mermemeraldissa on spagettiolkaimet ja tämä on taas enemmän perinteistä Blackmilkin mekkotyyliä paksuine olkaimineen. Koko on "nafti", helman ollessa korkeammalla ja käsiaukkojen ollessa tiukemmat, mutta menisi jo nyt käytössä. Aion kuitenkin pitää sen tavoitemekkonani ja sen sopiessa nätisti, tiedän onnistuneeni.

 

Onko muilla dieettaavilla tavoitevaatteita?


Kommentit

  1. Mulla yhdet housut, jotka ei oo menny enää hetkeen kiinni. Yleensä hävitän kaikki sellaset ajatuksella etten halua kiusata itteäni, mut näihin mä ajattelin nyt kyllä mahtua tämän dieetin jälkeen. :D Pitää jossain vaiheessa testata tota Realia koska leipää kyllä ikävöin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tavoitevaatteet on aina paikallaan, joskin itse hävitin yhdet housut kun tiesin että lantio ei niihin tule sopimaan vaikka kuinka laihtuisi! Kannattaa ottaa Real testiin, itse ainakin olen tykännyt kovasti. Ei se tietenkään Vaasan ruispalaa tai jotain vaaleaa mössöleipää voita mutta näin dieetin ajan ihan kelpo korvike :) Pakko myöntää että aion silti palata ruispaloihin dieetin jälkeen, en niitä niin usein kuitenkaan syö.

      Poista
  2. Kiva kun postailet taas useammin. Seuraavaksi jotain hius/meikkipostausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! On ollut hieman hiljaisempaa kyllä, mutta pyrin postaamaan nyt tasaisemmin :) Uusimman postauksen julkaisinkin juuri, sieltä löytyy pikku vertailua selvittävistä hoitosuihkeista!

      Poista
  3. Onnea dieetin onnistumiseen :) mikropuurot on ihan kivoja ja luulen, että jos et saa ihan kaikkea vaadittavaa alas, niin riittää että ainakin syöt jotain (ne proteiinit + rehuja) silloin, kun on ruoka-aika. Maitorahka kyllä tympäsee, mutta kun paino alkaa tippumaan, niin kyllä sitä syö ihan vain siksi, että jatkaisi tippumista :) Laihdutin kesällä about 5kg parissa kuukaudessa lähinnä ruokavaliomuutoksella ilman dieettejä mutta proteiinin lisääminen ja pienemmät annokset oli aika isossa osassa. Kilosta pariin tuli takaisin talven aikana, mutta eipä tuo hirveästi haittaa kun mahdun silloisiin tavoitevaatteisiin hyvin ja olo on mukava. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno saavutus! Proteiinin lisäämiseen ja hiilareiden vähentelyyn tämä SD Simplekin perustuu, mutta tähän mennessä ei ainakaan annoskokojen pienentämiseen, huhhuh.... :D Mikropuurot ovat käteviä mutta sisältävät paljon sokeria joten niitä en ainakaan dieetin aikana ottaisi. Olen itse ottanut hieman rennommin tämän dieetin kun välillä ei maha kestä kaikkia ruokia, joten siirrän välillä kasvikset iltaruoalle ja maitorahkan korvaan noilla protskupatukoilla. Paino on silti tippunut tasaisesti joten hyvin menee!

      Kiitokset tsempeistä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit