Artistic Colour Gloss- koulutus

 Tänään olin koko päivän Royal Pinkillä kouluttautumassa Artisticin geelilakkoihin. Colour Gloss- lakat ovat äärettömän ihania yli 120 eri värivaihtoehdolla ja ne ovat hellävaraisia jopa hauraammille kynsille. Kevään ja kesän kohdilla kestolakka on hyvä vaihtoehto tavalliselle lakalle sillä se kestää noin kolme viikkoa halkeilematta ja kuoriutumatta, mutta sen jälkeen on suositeltua käydä huollossa koska mitä pidempään geelilakka kynsissäsi on, sitä kauemmin poistossa menee. Ikinä ei kannattaisi pitää kuukautta kauempaa!


  Kävimme päivän aluksi ensin Artistic Colour Gloss- sarjaa läpi tuotteineen. Siihen kuuluu pohjustukseen käytettävä aine, bonding- geeli joka sitoo geelin kynteesi, värilakat sekä päällystykseen käytettävä gloss. Mutta kaikkein ihanin sarjan tuote on Correction gel! Koulutuksessa kokeilimme omaan hyppyrikynteeni kyseistä geeliä ja haluaisin ehdottomasti sen joka kynteen. 

 Correcting gel suojaa sekä vahvistaa omaa luonnonkynttä ja sen voi laittaa ilman väriä, jolloin hädin tuskin huomaa että mitään on tehty. Jos kynsissä on kuoppia, rakoja tai kuten omassa tapauksessani, taipumus kasvaa yläviistoon, voi correcting geelillä korjata muodon oikeanlaiseksi ohuella kerroksella geeliä, jolloin väri ja mahdolliset koristeet ovat kauniilla ja tasaisella pohjalla. Kyseessä ei ole geelirakennekynsi vaan kevyesti geelattu, muotoa korjattu pinta. 

 Kynsi jolle tuotetta kokeilimme on nyt ohuen hyppyrin sijasta tasainen, kauniin pyöreä eikä todellakaan huomaa että kynnellä olisi mitään. Pieni kiilto ja vahvempi tunne, siinä kaikki. Kuten muutamat varmaan muistavat, ei kynsissäni hyppyrimäisyyden takia pysy rakennekynnet, joten tämä kokeilu on sitäkin mielenkiintoisempi!

 

 Muutaman tutoriaalin jälkeen pääsimme kokeilemaan tekniikoita tipeille. Aloitimme mattakynsillä, jonka jälkeen teimme niihin kiiltävät ranskalaiset kärjet. Väriksi valitsin yhden kevätkokoelman ihanuuksista nimeltään Killer Stems.

 

 

  Yllätyin kuinka helppoa ja haastavaa geelilakan teko oli samaan aikaan. Tekniikat olivat yksinkertaisia mutta vaativat paljon harjoitusta -omassa tapauksessani etenkin swiping- tekniikka jossa siveltimen avulla pyyhkimällä paljastettiin alla oleva lakka ja saatiin aikaiseksi kuvioita. Niitä ovat alla näkyvistä tipeistä kaksi oikeanpuolimmaista. Mutta kun käytössä on kunnon ohuet siveltimet ja saa harjoitella, tulee kyseisestä tekniikasta varmasti paljon helpompaa ja se avaa todella paljon mahdollisuuksia eri koristeluille.

 

 Lempitekniikakseni noussut oli suomuisen lopputuloksen antava. Se vain vaati tietynlaiset lakat ja väriyhdistelmät, muuten suomut olivat käytännössä näkymättömät. Parhaan tuloksen antoi musta kultaisella pohjalla -en malta odottaa että saan kokeilla tätä tekniikkaa koko kädelle!

 

 Toinen suosikkini oli vanha tuttavuus, liukuvärjäys. Muutama yhteensopiva sävy liu'utetaan asteittain kohti kärkeä joka yleensä on tummin. Itse käytin pohjalla kultahippuista lakkaa, sitten vaaleanvihreän kautta vaaleansiniseen ja tummansiniseen. Tulos oli ihanan pastellinen, herkkä liukuväri, mutta sävyistä riippuen tekniikalla saa hyvinkin dramaattisen efektin.

 

 

 Kaiken kaikkiaan päivä oli palkitseva ja mielenkiintoinen. Uudet tekniikat saavat sormet syyhyämään että pääsisi tekemään kunnon kynsiä, päivämme kun venyi niin ettei ollut aikaa päästä toistemme käsiin niitä tekemään. Todella usein asiakkaat haluavat yksinkertaista koristetta kuten ranskalaista manikyyriä -joiden teosta pidän kovasti- mutta toivon että pääsisin joillekin kokeilemaan hieman erilaisiakin kuvioita. Eli jos lukijoiden joukossa on joku joka kaipaisi kevätkynsiä, tulkaa minulle harjoituskappaleeksi! Normaalisti hinta on 45e mutta nyt pääsisi 25 eurolla. FB:n kautta, sähköpostitse tai B&M Day Spa:n kautta voi ottaa yhteyttä jos kiinnostaa :)


Kommentit

Suositut tekstit