Nörttikynsiä ja fiilistelyä

  Artistic Colour Gloss- geelilakkauskurssin käytyäni halusin harjoitella lakkauksia mahdollisimman ahkerasti ja tehdä koristeluita jotta ote kynsien tekoon palaisi pian sekä lähtisi kehittymään. Olin vuoden pois kauneusmaailmasta ja myyntialalla ollessani ei pahemmin kynsiä koristeltu, joten odotin harjoittelua innoissani. 

 Kävin Royal Pink:llä hakemassa muutamia ihania värejä joukon jatkoksi, kuten kirkkaan vihreää, neonpinkkiä, glitteriä... Eli toisin sanoen täydellisiä kevätvärejä. Hoitolalla oli ennestään vain perusvärejä joten halutessani panostaa kynsien tekoon pitää niin välineitä kuin värivaihtoehtoja löytyä runsaammin. Irtoglittereitä, fimokuvioita ja feikkitimantteja löytyi ennestään sekä muutama koristekynä, eli jonkin verran täydennystä on vielä tiedossa.  Päivän ensimmäinen asiakas toivoi runsaasti värejä, mistä ilostuin itse kovasti. Perus ranskalaisia manikyyrejä sekä rauhallisia värejä saa tehdä vaikka kuinka mutta kun pyydetään joka kynteen erilaista kuviota ja paljon värejä -kuinka siihen voisi sanoa ei!

 Inspiraationa oli My little ponyjen värikylläinen maailma. Päädyimme kolmeen väriin; neonpinkkiin, keltaiseen sekä kauniin kirkkaan vihreään. Laitoin keltaisen pohjaväriksi peukaloon, keskisormeen ja pikkurilliin, kun taas etusormeen ja nimettömään kauniin pinkin. Toiveena oli saada glitteriä sekä kuvioita joten pinkki sai kaverikseen violettia glitteriä ja keltainen vihreällä tehosteella kuvioita. Kuviot tein swiping- tekniikalla koittaen saada keltaista hyvin esiin, kierrettä peukaloon, raitoja keskisormeen ja pikkurilliin "viuhkaa".

 Näitä karkkikynsiä katsomalla ei voi tulla kuin iloiseksi!


  Toinen suunnitelma olikin hieman haastavampi, teemana oli Star Wars. Odotin innolla että pääsisin käsiksi tähän koristeluun, sillä se on yksi suosikkiaiheistani ja halusin ehdottomasti kokeilla jotain asiaan liittyvää! Alun perin suunnitelmana oli koristella kynnet Boba Fett:n väreillä mutta oikeiden sävyjen puuttuessa toinen toive oli Stormtroopers- kynnet yhdellä tehostekynnellä ja muuten yksinkertaisena, mustalla yksityiskohdalla koristeltuina.

 Pohjaan laitoin kirkkaan valkoisen Bride- sävyn jota laitoin kolme ohutta kerrosta, sillä valkoinen väri on todella anteeksiantamaton ja kaksi kerrosta paljasti vielä epätasaisuuksia värissä. Koristelut tein mustalla koristelakalla ja yllätyin siitä kuinka haastavaa pienen stormtrooperin kypärä oli tehdä! Toisen sain tehtyä nopeasti mutta toista jouduin korjailemaan kun käyttämästäni siveltimestä sojotti yksittäisiä karvoja joita en ollut tajunnut leikata ja se aiheutti kompastelua kun olin muutenkin vielä tavallista hitaampi. Kuviot saatiin kuitenkin tehtyä ja itselle jäi vakaa into harjoitella vielä enemmän suosikkiaiheitani -vielä haluaisin kokeilla Boba Fett- hahmoa sekä Harry Potter- teemaa!

 

 Päivän päätteeksi tein itselleni vielä kunnon lakat joilla jaksaa olla pari viikkoa. Käytin pohjalla samaa neonpinkkiä kuin My little pony- kynsissä ja päällä maailman kauneinta glittermustaa lakkaa. Krokotiilinnahkaa muistuttava tekniikka on yllättävän helppo tehdä ja sillä saa helposti vaikuttavan tuloksen. "Suomuja" korostin vielä pikku täplillä kimallelakkaa.

 

 Kaiken kaikkiaan päivästä jäi todella hyvä fiilis. Vaikka lakkaus ja koristelu vaativat vielä harjoittelua, on sitä ilo tehdä kun ihanat asiakkaat tsemppaavat. Tähtäimessä on päästä koristelukurssille pian josta saisi kerättyä arvokasta kokemusta vielä enemmän! 

Tältä se siis tuntuu kun tekee työtä mitä rakastaa <3Kommentit

  1. Ihania kynsiä olet loihtinut ja mukavaa, että pääset tekemään työtä, josta nautit :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit