Aurinkoisia päiviä

 Viime viikko meni rattoisasti totutellessa hoitolalla pyörimiseen ja sain hyödynnettyä sokerointitaitojakin muutamaan otteeseen. Ensi viikolla on luvassa vähemmän töissä oloa ja enemmän opiskelua, sillä vuorossa on vihdoin se kauan odotettu rakennekynsikurssi! Kyseessä oli edellisessäkin postauksessa mainittu Artistic Rock Hard- geelirakennekynsikurssi. Siinä vierähtää kolme päivää ja vielä yksi ensi kuun alussa, siinä välissä toivottavasti ahkerasti harjoitellen.
 

 Energiatason muutos on suurin asia minkä olen huomannut työtä vaihdettuani. Enää en ole aivan nukahtamispisteessä pitkän ja yksitoikkoisen päivän jälkeen, joten sosiaalinen elämä on kokenut ison kohennuksen jaksaessani iltaisin mennä komediailtoihin, kaverin kanssa kaupungille viikonloppuisin pyörimään ja suunnittelemaan kokoontumisia joihin tiedän voivani osallistua. Olen onnellisempi ja ajatus kulkee ihan eri lailla, enkä tiennyt että työhön voisi olla näin iso motivaatio. 

 Vaikka yrittäjyys on rankkaa, stressaavaa ja rahallisesti tiukkaa, tekisin saman ratkaisun vaikka kymmenen kertaa uudestaan jo silläkin perusteella että asiakkaani hymyilevät ja kiittävät aidosti iloisena joka päivä. Se on asiakaspalvelijalle tärkeä juttu minkä takia työtään jaksaa tehdä. Asiakaskunta alkaa pikkuhiljaa kerääntymään mutta sitä ei voi odottaa vain muutaman kuukaudenkaan työn jälkeen joten kärsivällisyys on valttia -mikä on vaikeaa, sillä kropastani ei taida löytyä yhtäkään kärsivällistä luuta!


 

 Vähän aikaa sitten tuunaamamme takapiha on alkanut tuottamaan tulosta sekin. Kylvämämme ruoho on pikkuhiljaa puskenut esiin ja kävin Plantagenissa nappaamassa vadelma- sekä punaherukkapensaat alemmassa kuvassa näkyvän aidan viereen. Sormet ristissä toivon että puskat saavat voimaa kasvaa ja tuottavat marjoja myöhemmin! Niiden lisäksi otin matalia, pientä kukkaa kasvavia mättäitä sekä kaksi kaunista auringonkukkaa.

 
 
 

 Niin ihanaa kuin kesän lähestyminen onkin, tuo se mukanaan muutamia inhottaviakin puolia. Toinen niistä on punkit. Viime vuonna kirjoitin siitä kun hankin karvatassuille Symppis- yrttipannat ja kiistattomasti oli punkiton kesä tässä perheessä, mutta tällä kertaa lähdimme eri reitille. Nykyään punkkipannat eivät ole enää tehokkaimpia mitä löytyy vaan niitä on kyseenalaistettu paljon, joten kyseltyäni hieman mielipiteitä päädyin punkkiliuoksiin.

 Lähdin apteekista mukanani Frontline Vet- liuokset sekä kissoille että koirille ja myös matolääkitykset kaikille kolmelle. Frontlinen liuoksessa yhden pipetillisen pitäisi riittää kissoille 2 viikkoa ja koirille 4, mutta itse en ymmärrä miksi siinä on niin iso ero kun koira ja kissat ovat tässä taloudessa samaa kokoa. Aion hieman venyttää kissojen liuoksen laiton väliä kahdesta kolmeen viikkoon ja tarkkailen viikoittain punkkitilannetta tiheässä turkissa.


  Toinen lähestyvä kauhu on rantakunto. En ole edelleenkään ehtinyt miettiä mitä syön, tehnyt vain mahdollisimman pitkälle riittävää ruokaa mitä saan helposti töihin mukaan. Tänään on esimerkiksi vuorossa bataatti- kukkakaalisosekeitto. Olo on turvonnut ja tukkoinen, joten haastoin äitini mukaan pieneen detoxiin ja marssin luontaistuotemyymälään. 

 

  Kyseessä on MethoDrainen seitsemän päivän detox. Merkiltä löytyy myös 20 päivän detox mutta halusimme nyt ensin nähdä miltä tämä tuntuu ja päättää sitten haluaako joskus kokeilla pidempää. Paketti sisältää seitsemän pientä pulloa valitsemansa makuista koivua ja fenkolia sisältävää tehotiivistettä -omassa tapauksessani granaattiomena- passionhedelmä- joka sekoitetaan aamuisin lasilliseen vettä ja sen kylkeen pitkin päivää vähintään 1,5l vettä. 

 Ensimmäisen annokseni otin eilen mutta juomisesta huolimatta en huomannut kovin kiihtynyttä vessassa juoksentelua. Lasillisen juominen on helppoa, maku on ihanan kevyt ja mehuisa, joten ei edes huomaa hörppivänsä mitään detox- litkua. Tänään en ehtinyt ottaa mitään ennen iltapäivää kun palasin kaupungilta joten lähdin hieman myöhässä puhdistukseen, mutta nyt olen huomannut että aineenvaihdunta reagoi selvästi paremmin kuin eilen, sillä vessa on tullut tutuksi. Eiliseltä oli nesteitä lähtenyt noin sata grammaa, parempi sekin kuin ei mitään!

 

 Kuurin loputtua voin raportoida tuliko olosta yhtään puhtoisampi ja kevyempi. Detoxin yhteydessä pitää syödä kevyemmin joten sitä ei tiedä tuleeko fiilis sitten loppujen lopuksi detoxista vai omasta syömisestä, mutta mielenkiinnolla odotan! Swissin aineenvaihduntaa kiihdyttävät pillerit on syöty ja niistä en huomannut -valitettavasti ja oletettavasti- olevan mitään apua. Palaankin tästä vesipullon äärelle, koitan vielä ehtiä postaamaan ennen ensi viikon kynsikurssia!


Kommentit

Suositut tekstit