Kukkaa ja kimalletta

 Yrityselämä pukkasi päälle oikein voimalla viime viikolla ja töissä tuli istuttua ihan kiitettävästi -lähinnä tämän uuden alavaltauksen, geelikynsien takia. Aloitin rakennekynsien teon komealla viiden tunnin istumisella ja nyt olen onnistunut viimeisimmät tekemään jo alle kolmeen tuntiin! Kärsivällisyys ja takapuoli kiittävät.

 Viikon huipennukseksi pääsin hieman laittautumaan sillä tiedossa oli sukulaisen ylioppilasjuhlat. Sää oli mitä ihanin ja kerrankin jaksoi laittautua huolella joten tuli pitkästä aikaa otettua asukuviakin vaikka ne eivät meinanneetkaan oikein onnistua... Kun yhdistelmänä on kameraa arasteleva kuvattava ja epäimartelevia kuvia ottava hovikuvaaja, olen oppinut luovuttamaan nopeasti ja croppailemaan halutut kohdat kuvaan.


  Kuvissa on ensimmäisellä kunnon pyöräytyksellä Blackmilkin muuttosaaliini, Gorgeus Garden White- mekko yhdistettynä Cubuksesta löytämääni jakkuun sekä alunperin korkeisiin Iron Fistin korkokenkiin jotka vaihdoin pikaisen kauppareissun takia mukaviin luottokorkkareihini jotka nappasin Espanjan matkalta. Epäilin aluksi että jakku olisi liikaa mutta hetken lämmön jälkeen ilma viileni sen verran että se olikin tarpeen.

 Hiukset ovat vihdoin saaneet tavoittelemani tummanpunaisen sävyn! Pohjalla luottovärini L'Orealin 4.66 ja ylläpitovärinä Directionsin Dark Tulip, mutta viimeisen silauksen teki viimeinkin saamani Elumenin RR@all. Melkein kuukausi sitten kävin jo Hairmail:ssa sitä kyselemässä mutta väri oli jopa maahantuojalta loppu. Tilasin sitten Kampin myymälästä pari pulloa -mutta niistä ei muistettu ilmoittaa ja pullot oli laitettu hyllyyn myytäväksi! Onneksi menin paikalle ihmettelemään ja sain kun sainkin vielä tarvitsemani värit mukaan.


 

 Muistatteko kun jo pidemmän aikaa sitten luovuin ripsienpidennyksistä koska ne eivät yksinkertaisesti pysyneet? No, onnistuin taivuttelemaan hoitolan ihanan Jennin taiteilemaan ripseni kuntoon jollain tavalla, mutta laittaessa tuli uusi ehdotus ongelmaripsiini; laittaisimme volyymiripsillä klassisen tyyliin luonnolliset räpsyttimet! Eli yhdessä ripsessäni on aina yksi volyymiripsikuitu tavallisen tai volyymiripsinipun sijaan. 

 Kuulosti oudolta ja epäilin etteivät ripset näyttäisi miltään, mutta ne ovat pysyneet ainakin nämä muutamat päivät ihan moitteettomasti eikä ulkonäöstä voi valittaa yhtään. Toisin kuin klassisissa, en tunne ripsissäni mitään eivätkä kuidut pistä luomia yhtään. Aivan höyhenenkevyt tunne! Jos nämä pysyvät nyt nätisti huoltoon asti, kokeilemme lisätä kuituja. Mutta olen niin onnellinen näistä laiskan aamun pelastajista että on sormet ja varpaat ristissä jotta pysyisivät!

 

 Loppuun näytän hieman tekemiäni kynsiä. Teen edelleen harjoittelutöinä ja tulen tekemään vielä pitkään, mutta ote alkaa olemaan jo varmempi ja kuten yllä mainitsin, nopeuskin alkaa pikkuhiljaa löytyä. Täydellistä jälkeä ei tietenkään vielä tule, mutta mitä enemmän tekee sitä parempi tuloskin on! Vielä hinkuisin koristelukurssin perään sillä haluaisin kovasti löytää taidot hentoihin, naisellisiin koristeisiin tavallisten sijaan.

 Alla olevat ovat viimeisimmät kynteni, lyhyisiin ja leveisiin kynsiin rakennetut, hieman omia pidemmät kesäkynnet. Keltainen väri on niin ihanan pirteä!


  Seuraavat ovat omat suosikkini, muodon sekä värin yhdistelmän takia. Lyhyisiin ja leveisiin kynsiin tehdyt, suht pitkät rakennekynnet voimakkaalla keltaisella neonvärillä.


  Lisäksi muutamia suosikkejani geelilakkauksista joita teen edelleen yhtä paljon kuin rakennekynsiä. Alla olevat ovat perinteisellä, kauniilla "Diorin punaisella" tehdyt juhlakynnet ja lisänä nimettömässä pientä blingiä.


  Tässä asiakkaalla on ihan omat kynnet, että olen kateellinen! Teimme liukuvärin kolmella eri lakalla; Hopeisella hennolla kimalteella, shimmerisellä pinkillä ja glitterisellä tumman violetilla. Äärettömän ihana yhdistelmä missä kasvuraja ei näy niin paljon kun tyvi on väritön.


Eli kiirettä on pitänyt, mutta eiköhän tämä pikkuhiljaa tasoitu kun löytää uuden työn rytmin. Kynsien harjoittelua yritän tehdä suurimman osan ajasta jotta taidot kohenisivat pian, mikä on melkein tuskan hien nostattavaa tällaiselle malttamattomalle, omien taitojen suhteen perfektionistille tekijälle! Silti, en luopuisi tästä uudesta polusta millään. On niin upeaa tehdä työtä missä joka päivä tuntuu palkitsevalta.

Kommentit

 1. Ihanat hiukset, samantyyppistä sävyä havittelin minäkin. ^^ Ja tuo hovikuvaajan epäimartelevat kuvat on hyvin tuttu dilemma. Vähänkin pitempää mekkoa kun käyttää ja jos kuva on yläkantista, jalat katoaa helman alle kokonaan ja pää on kuin vesipäälapsella...

  Kauniita kynsiä olet loihtinut aikaan, nuo viimeiset kynnet on tosiaan kadehdittavat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! ^^

   Ja kyllä, kuvien otto on yllättävän vaikeaa noille hovikuvaajille... Pitää kai alkaa kouluttamaan paremmin! Ehkä sitten ei tulisi niin pallokalaefektiä...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit