Black Milk Clothing


 (Anteeksipyyntö kuvien laadulle, otin nämä kotiin tullessani sisävalossa joten laatu on aika huono.)

 Tuossa jokin aika sitten mainitsinkin tehneeni ensitilauksen Black Milk- vaatemerkille. Olen ihania leggingsejä kuolannut jo muutaman vuoden ja nyt sitten päätin ottaa ja tilata. Omiksi "ensileggareikseni" valikoituivat Corpse Bride- teeman limited edition- leggingsit!  Aika hurjathan nämä ovat ja kuvat ovat isot. Kauhea vaatekriisi iski, sillä kaapista ei löydy yhtäkään tällä hetkellä mahtuvaa leggingseihin sopivaa mekkoa saatika sitten paitaa! Taitaa leggingsit joutua odottelemaan vielä hetken aikaa ennen käyttöön pääsyä.


 Aine on ihanan paksua, vahvaa ja sileää, oikeastaan saman tuntuista kuin jotkin jooga- tai salihousut. Joustavat hyvin ja ovat äärettömän mukavat jalassa.


  Seuraavaksi tilaan varmaan jotkut hieman rauhallisemmat jotka menevät asun kuin asun kanssa. Mutta nämä ovat ehdottomasti ihanat, värimaailma on niin kaunis tummansininen ja on kiva saada kaappiin jotain tavallisesta poikkeavaa! Tässä linkkejä muutamiin kuolauksen kohteisiini:

http://blackmilkclothing.com/collections/middle-earth/products/middle-earth-leggings

http://blackmilkclothing.com/collections/hogwarts/products/daily-prophet-hwmf-leggings

http://blackmilkclothing.com/collections/leggings/products/la-trappistine-leggings

Lopuksi: Arvatkaa kenen herkkulakko loppuu huomenna! Aion pyhittää päivän kunnon mässäilylle jotta kelpaa taas palata normaaliin arkeen ja painon pudotukseen. Huomenna aamulla odottaa punktio, josta tulee sitten illalla postausta. Sen jälkeen saa sanoa heihei turvotukselle ja tervetuloa lenkkeilylle!

Let the feast begin! ...tai ihan pian ainakin:)

Kommentit

Suositut tekstit