Ilo irti vapaapäivästä!

Tänään olen nauttinut oikein sydämeni kyllyydestä siitä, että saan olla kerrankin ulkona nauttimasta auringonpaisteesta ja raikkaasta ilmasta. Normaalisti työaikani vie koko päivän ja illan, joten kevättä saa ihailla vaan bussin ikkunan takaa ja liikkeen ikkunan läpi.


  
 Aamu alkoi käynnillä Fertinovalla, jossa olen luovuttajana. Tästä tulee oma juttunsa kun olen tuskastellut koko projektin läpi, joten ei siitä tässä sen enempää! Siitä jatkoin matkaa ihan rauhassa kaupungilla kävellen, poiketen vaatekaupoissa ja ihastelemassa sisustusjuttuja Stockmannilla -löysin maailman ihanimman keltaisen, lämpimän huovan joka olisi täydellinen tulevaan kotiin mutta ei ihan budjetti veny yli satasen peitolle... Se sijaan tyydyin ostamaan sen vartalovoiteen mitä tulin hakemaan.

  Aamupalaa tuli syötyä niin ikään Stockmannin kahvilassa, jossa otin ihanan frooshin smoothien sekä pienen croissantin (kuvassa näyttää kyllä jättimäiseltä!) odotellessani että mies pääsee töistä hetkeksi pois. Oli niin vapauttavaa vain istua , nauttia hitaasti ruoasta ja katsella ihmisvilinää. Croissant tosin osoittautui pettymykseksi.


  Sain viime jouluna lahjakortteja Runsaudensarvi- luontaistuotekauppaan joten suunnistin sinne seuraavaksi että saisin kortteja käytettyä. Voisin katsella ja kierrellä Runsaudensarven ja Ruohonjuuren kaltaisissa kaupoissa loputtomiin ja kerätä koriin kaikkia ihania luomukasviksia, öljyjä ja teelaatuja. Budjetti tosin ottaa monesti vastaan!

 Tällä kertaa mukaan lähti Himalajan ruususuolaa iso kilon lasipurnukka sillä kotoa oli edellinen pienempi purkki loppunut (mies tosin pyöritteli silmiään kilon purkille), Quinoa sipsejä, Naked- raakapatukka mintun makuisena sekä Tartex- vegaanitahnaa yrtti&valkosipuliversiona.


 Ja koska shoppailu on tunnetusti uuvuttavaa, menimme miehen kanssa lounaalle yhdessä kun kerrankin pystyimme. En laskenut pizzaa herkkulakkooni mukaan sillä syön sitä kovin harvoin, mutta tunnen silti hieman syyllisyyttä... Noh, kerrankos sitä. Ja jaksoinkin syödä vain puolet! Paikkana oli Napoli, jossa on tunnetusti Tampereen parhaimmat pizzat. Oma suosikkini on Pollo Napoli, eli kana- aurajuusto- persikka- pizza.  Kotiin kävelimme -tai vaapuimme- Ruohonjuuren kautta, josta kävin sieppaamassa loppumaan päässeen luottotuotteeni Frantsilan ruusukasvovoiteen. Sain juuri aamulla myytyä vanhan tiskikoneeni pois, joten pääsin tiskikoneesta eroon ja sain tilalle pizzaa sekä kasvovoidetta. Ihan hyvä vaihtokauppa!

Freemanin vartalovoide jonka ostin Stockmannilta sekä Frantsilan ihanista ihanin ruusuvoide.

  Kotona odottikin jonkin aikaa sitten tilaamani kyltti, jonka kiinnitämme uuden asunnon oveen tiedoksi postinkantajille tai mahdollisille huoltomiehille.  Nyt aion vakaasti käpertyä sängylle hyvän kirjan sekä ihanien Punnitse&säästä jogurttiherkkujen kanssa ennen kuin lähdemme miehen kanssa International Music Event -iltamaan, joka sekin on harvinaista herkkua tällaiselle henkilölle joka on yleensä illat töissä ja kaatuu sen jälkeen väsyneenä sänkyyn.

Nautinnollista tiistaipäivää kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit