The Salad Bar

  Olen jo pitkään miettinyt ohi kulkiessani että haluaisin käydä katsomassa millainen tarjonta uudessa ruokapaikassa/kahvilassa The Salad Barissa on, ja tänään sain tilaisuuden päästyäni töistä. En ottanut kuvia sisällä, koska idea postaukseen tuli vasta kotisohvalla.

Kuvituskuva Googlesta koska allekirjoittanut ei muistanut ottaa kuvaa liikkeestä

  Salad Bar oli ihanan valoisa, selkeästi sisustettu paikka. Sisääntullessa oikealla oli iso liitutaulu jossa lueteltiin salaatin ainekset ja niiden hinnat -salaatit sai koota itse, valiten ainesosat alusta alkaen itse. Ainesosien hinnat vaihtelivat, esimerkiksi fetajuusto oli 3e ja vihreä salaattipohja (ei luomu) 2e.  Ainesosat olivat ihanan tuoreen näköisiä ja tiski siisti, palvelun ollessa välitöntä ja ystävällistä!  Heillä on myös tarjolla mehuja sekä smoothieita jotka tehdään paikan päällä tuoreista aineksista, eikä smoothieissa ole lainkaan maitotuotteita, sokeria tai gluteenia. Itse otin vain salaatin tällä kertaa mutta luulen meneväni ensi vapaapäivänä kokeilemaan mehuja, sillä varsinkin Green Lemon jäi kutkuttamaan ihanan raikkailla ainesosillaan; selleri, sitruuna, salaatti ja omena.Omaan salaattiini kokosin vihreän salaatin, fetajuuston, ananaksen, vesimelonin, viinirypäleen ja kurkun. Mieli teki jotain raikasta sekä kevyttä ja sen sainkin! Edelleen plussaa tuoreudesta ja raikkaudesta. Hintaa reilun kokoiselle kulholle tuli n.10e.
  Kotona lisäsin salaatin sekaan vielä chia-siemeniä sekä pellava-tyrnirouhetta saadakseni mukaan hieman kuitua, aamulla kun olin ehtinyt juomaan vain teen ja kulauksen proteiinijuomaa.  
Kauhean usein Salad Bariin ei ehkä hinnan puolesta päädy -itsellä kun on hieman low budjet menossa tulevan muuton takia- mutta mielelläni käyn hemmottelemassa itseäni ihanan tuoreilla salaateilla ja mehuilla silloin tällöin! Kuten aikaisemmin sanoinkin, käyn varmasti ensi vapaapäivänä testailemassa mehua ja voin sitten kertoilla mielipidettä.
 Lopuksi on pakko hehkuttaa ihanan keväistä ilmaa, jälleen kerran! Olin jo ihan epätoivoinen tämän "toisen talven" takia, että lumen nopea lähtö oli iloinen yllätys. Aurinko paistaa ja taivas on sininen vaikka vielä onkin aika kylmä. Kävimme hakemassa Totollekin frisbee-lelun että pääsee puistoon heittelemään. 
Toto toivottaa lukijoille ihanaa viikonloppua!

Kommentit

Suositut tekstit