Pikkunuha ja aivokooma

Tällä viikolla on vaivannut inhottavasti pieni nuha, enkä yhtään tiedä onko kyseessä vilustuminen vai allergia. Itse reagoin heti kevään alkaessa siitepölyihin ja katupölyyn, joten ei yllättäisi vaikka kyseessä olisi sekin! Laitoin kuitenkin nuhantaltutuskeinot käyttöön sillä kipeänä ololle ei ole nyt aikaa.

 Omat flunssantorjunta-aseeni ovat:

Kotitekoinen mustaherukkamehuTee


Hunaja


Carmolis-yrttitipat


Vahva d-vitamiini


ja tietysti lämmin peitto yhdessä hyvän tv-sarjan kanssa

uusi intohimoni, Battlestar Galactica

 Blogikin sai osansa vilustelustani ja pienestä "aivokoomasta", sillä tekstiä ei meinaa tulla millään kun olo on kuin keitetyllä porkkanalla. Töissä käsistä tippuu joka toinen asia, paleltaa joten olen tiskin takana kietoutuneena siirrettävään pikkupatteriin, kähisen kun kurkkuun sattuu ja aivastelen hillittömästi tuon tuostakin. Ainakin asiaa hieman parantaa se että odotan joko maanantaina tai tiistaina saapuvaa Black Milkin tilaustani, joka sisältää ensimmäiset kyseisen puljun leggingsit. Tilasin toiveikkaana M-koon, peukut pystyyn että mahtuu jalkaan! Olen jo vuosikausia haaveillut tilaavani sieltä jotain mutta aina oli jotain muuta rahanmenoa. Nyt repesi varahousut jalasta niin pistin sitten tilaukseen jotain vähän erilaisempaa.

 Päänvaivaa aiheuttaa vain mitä yläosaksi pukisin, sillä en nyt ihan takamus vilkkuen tahdo mennä. Vinkkejä pidemmistä mutta istuvista pitkähihaisista paidoista otetaan vastaan, sillä pikainen Seppälä sekä Gina Tricot-kierros ei tuottanut tulosta. Lähes jokainen pidempi paitamalli oli ihan muodoton säkki, ja se korostaa ikävästi muutenkin pullukkaa olemusta. Joku napitettava farkkupaita olisi kiva, trikoopaidat ovat out of question, sillä en halua koko asun olevan kroppaa nuolevaa -ihan niin pitkälle ei ole tämä laihdutusproggis vielä mennyt eikä se muutenkaan ole ihan makuuni.

 Loppuun hehkutan sitä että 38 päivän herkkulakko lähenee loppuaan, keskiviikkona lupa mässätä! Suklaa, here I come...

Kommentit

Suositut tekstit