Eläimelliset kynnet

Juuri hetki sitten valitin pahasti liuskoittuvista, onnettomista kynsiraukoistani. Onnekseni hätähuutoni luki Näytä Kyntesi- salongin ihana Tiina, joka ehdotti että laittaisimme kynsiini kestolakkauksen, jonka luulisi kaiken järjen mukaan pysyvän mahdottomissa kynsissäni ja tukevan niitä ettei repeilyä tapahtuisi. Aika saatiin järjestettyä jo nyt lauantaille, eli aamu 11 menin innoissani paikalle nysäkynsieni kanssa.


 Lakan värin ja kuvion kanssa iskikin valinnanvaikeus, sillä värejä sekä koostumuksia riittää joka makuun monen laista. Koristeena saisi foliota, koruja, glitteriä, timantteja, tai siveltimellä tehtäviä kuvioita... Päädyimme tekemään perinteisen ranskalaisen manikyyrin sillä itseni tuntien kyllästyisin koko kynnen väriin alle viikossa. Jotain jujua oli kuitenkin pakko saada, joten perus ranskiksen päälle tuli vielä kaunis hopeinen glitter ja pientä pantterikuviota joita korostamaan tuli muutama isompi glitterhippunen. Kestolakkaus tapahtuu lähes samaan tyyliin kuin normaali lakkaus, eli alle tulee pohjalakka ja sen jälkeen värilakat sekä päällilakka. Nämä lakat kovetetaan uunissa ihan muutamassa kymmenessä sekunnissa ja tuloksena on viikkoja kestävä kaunis lakkaus!

Ei paras mahdollinen kuva, mutta you get the point!
  En voisi enempää kynsiä ihastella! Poissa on kuluneet, kuivat ja repeilleet kammotukset ja tilalla huolitellut, upeasti tehdyt lakkaukset. Peukut pystyyn että tämä kynsissäni nyt hienosti toimisi jotta saisin pidettyä kynnet kauniina ja vahvoina.


  Ihanan hemmottelupäivän kruunasi kaverin kanssa syödyt cakepopsit kevään ensimmäisellä terassikeikalla ja huomiseksi suunniteltu pääsiäispiknikki. Loma siis jatkuu hyvissä merkeissä! 

Kommentit

Suositut tekstit