Torstaipäivän hulinaa

Kävin heti aamusta ripsihuollossa joka ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, silmien ollessa jo lähestulkoon ripsettömät. Päätettiin tällä kertaa laittaa reilusti vain 14mm kuidut takaisin, sillä kun ei ne 12 tai 13 pituisetkaan pysy sen paremmin niin olkoot edes hetken pituutta! Pistettiin kevään kunniaksi vähän blingiäkin, "timantit" kumpaankin silmäkulmaan.


Toisen silmän ripset miten sattuu ja toisessa kissankarva. Miten nämä ripsikuvat meneekin aina näin!
  Huomenna aamusta lähtee meidän kissakuopus näyttelypesuihin ja lauantaiaamuna kasvattajan kera näyttelyyn. Jännittää ihan hirmusti että miten siellä menee! Vaikka pyritään käsittelemään Dalfia paljon, ja poika aina nätisti kehrää on kärsivällisyydessä silti parantamista. Tänään napsittiin kynnet lyhyemmiksi ja pakattiin mukaan pari ruokapurkkia sekä kissanhiekkaa.

Raasu joutui pesulle
  Myös Toto pääsee huomenaamuna siistittäväksi. Pölyisestä mopista kuoriutuu kohta lyhytkarvainen pikku "rotta", kuten meidän perheessä vasta nypittyä koiraa kutsutaan. Olen niin onnellinen trimmauksesta ettei tosikaan, se pölyn ja lian määrä mikä karvan mukana sisään tulee on ihan painajaista! Cairninterrierin karva on helpoimmasta päästä huollon suhteen, mutta kaupungissa asuessa se karhea ja meidän Toton tapauksessa hieman ikirasvainen turkki oikein imee likaa, saastetta ja ties mitä. No, kohta asumme 14 kilometrin päässä keskustasta joten seuraava pitkäksi venähtäneen turkin ongelma onkin luontokartan keräily metsälenkillä.


 Kävin eilen ostoksilla Sotkassa, jonka Napoli-tuoleja olin katsellut jo pitemmän aikaa. Meillähän ei ruokapöydän tuoleja ole ollenkaan, vaan käytössä on oma pöytä ja vuokraisännän tuolit, joten muuton jälkeen pöytä seisoskelisi ihan yksin keittiössä. Sain sitten ihanilta isovanhemmiltani tuparilahjaksi tuolit, joten eilen ne sitten varasin! Ainoa mikä aiheutti epäröintiä oli tuolien korkeus (40cm) joka tuntui kummallisen matalalta, mutta eiköhän se hyvin toimi sillä nykyiset tuolit ovat liian korkeita.

http://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1378/22811/napoli-tuoli-musta-verhoilupahkina


 Saa siis kohta varautua siihen että blogissa pyörii päivä sun toinenkin sisustusjuttua, sillä tulevaan kämppään on hankittava niin lamppua, mattoa, puutarhajuttua kuin taulujakin.

*

Tulipas harvinaisen hajanainen postaus. Mutta välillä on päivätkin hajanaisia joten eiköhän se sovi kuvaan! Tänään tuli siis kaunistauduttua, työskenneltyä, purettua fiiliksiä ystävälle (<3) ja nyt saa käpertyä miehen kainaloon katsomaan Battlestar Galacticaa. Olen aivan koukussa kyseiseen sarjaan, tunnustakoon jos jokin muukin on!

Kommentit

Suositut tekstit