Pääsiäislomailua

Päätimme miehen kanssa viettää ensimmäinen pääsiäislomapäivä perinteisesti mummolassa. Matkasimme siis omien isovanhempieni luo -miehen isovanhemmat kun asuvat Espanjassa-, mukana hieman raakaruokaa ja jäniksen korvia pääsiäisen kunniaksi vietäväksi isovanhempieni seniorikoiralle Merrille, joka iloisena kettuterrierinä edelleen jaksaa porskuttaa vaikka välillä hinguttaa ja sitten jalkakin vähän kramppaa.

Iloinen vastaanotto!
  Perillä koristelin edellisenä iltana leipomani sitruunarahka- mangotäytekakun, joka hämmennyksekseni maistui ihan banaanilta! Minä ja mummini päädyimme siis nyrpistämään pinkkipilkkuiselle kakulle hieman, siinä missä kummitätini ja poikaystäväni tykkäsivät kovastikin. Edelleen on mysteeri mikä banaanin maun kakkuun teki, siinä kun ei ollut ripaustakaan banaania seassa...


 Laiskana ruoantekijänä oli ihanaa päästä valmiiseen ruokapöytään ja tulikin maha niin pinkeän täyteen ettei tosikaan. Lautaselle eksyi kanaa ihanassa kastikkeessa, riisiä, fetasalaattia ja salaatinkastiketta. 


 

 Vyörytimme pinkeät mahamme ulos ja leikitimme Totoa sekä Merri- leidiä uudella frisbeelelulla, joka osoittautui suureksi menestykseksi. Totesin aamulla jalkaan vetämäni leggingsit oikeaksi valinnaksi, sillä ulkona ei tullut yhtään kylmä eivätkä housut kiristäneet runsaan syömisen jäljiltä yhtään! Olin löytänyt Gina Tricotista tähän tarkoitukseen juuri sopivia pitkiä toppeja jotka menevät reippaasti melkein polviini asti (lyhyen naisen etu) mahdollistaen leggingsien käytön ilman että takapuoli vilkkuu.
Loppuaika meni mukavasti sohvalla löhöillen, kuulumisia vaihtaen ja juttuja kertoen. Ja pitihän se perinteinen Kinder- munakin saada - omani sisältä tuli musta moottoripyörä ja poikaystävä sai hulavannetta pyörittävän Iines-ankan! Mielestäni meni kyllä ihan oikein päin, hah.
Kaiken kaikkiaan ihanan rento päivä, Totokin nukkuu sikeästi olohuoneen matolla. Huomenna pääsen laitattamaan kynsiä, mutta siitä juttua sitten myöhemmin!

Lopuksi haluan vielä muistuttaa että ihanan mummini uusin kirja on julkaistu, eli tämä opus kyseessä:Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit