Kesä! Ihan selvästi on tullut kesä, ei mikään muu voi selittää toukokuun +25 ja reilusti ylikin hipovia hikisiä päiviä. Pisamat nenän varressa ja käsissä lisääntyvät siinä missä naaman punoituskin -jotkut ihmiset osaavat hikoilla tyylikkäästi, itse en ole yksi niistä. Muutun punaiseksi kuin pikku possu.

 Otin henkisesti pienen irtioton töistä ja käytin viimeisen vapaan viikonloppuni seuraavaan kolmeen viikkoon mahdollisimman lepotehokkaasti. Toisin sanoen makasin auringossa, hissukseen järjestelin viimeisiä muuttosotkuja ja söin. Helle tuntuu tosin vaikuttavan aivotoimintaankin, sillä olo on kuin keitetyllä nuudelilla, töissäkin tökkii. Sain kuitenkin aivoistani sen verran irti että kirjastohuone tuli melkein kokonaan järjestettyä loppuun!


 Kävimme miehekkeen kanssa uimassa ensimmäistä kertaa tänä vuonna, luottopaikassamme Pyynikin rannalla. Paikka oli ihan ääriään myöten täynnä ihmisiä, kaikki ottamassa ilon irti lämpöaallosta. Vesi oli ihmeellisen lämmintä ja viihdyin siellä nauttimassa pitkän aikaa. En muista koska viimeksi olisin uinut näin aikaisin ja vielä näin lämpimässä säässä. Samalla pääsi kokeiluun uusi Tree of Gondor- uimapukunikin, ja hyvin toimi!

Näin sunnuntaina ilta tuli vietettyä ihanasti ystävien kanssa grillaten - pihvejä oli ihan järkyttävä kasa, mutta kummasti kaikki katosi neljän ihmisen suihin. Oli ihana istua ulkona terassikalusteilla löhöten, kuunnella vaimealla rentoa musiikkia ja luonnon ääniä ympärillä, grillin tuoksu ympärillä leijuen, hyvässä seurassa. Siis tuota syötävää oli oikeasti ihan järkyttävä määrä, en edes ymmärrä miten me saimme kaiken tuhottua! Toto- parka nuuski epätoivoisena oven takana kun isäntäväki grillasi veden suuhun nostattavia herkkuja. Toisessa kuvassa näkyykin tuon t- bone- pihvin hillitön koko, vieressä 1,5 litran limupullo kokovertailuna.
 En ole pitkään aikaan ollut näin rentoutunut, nyt voi hyvillä mielin sanoa että jaksaa taas painaa töitä viikon.

Kommentit

Suositut tekstit