Sharkien onnenpäivä

Olen metsästänyt Black Milkin Lord of the rings- kokoelman yhtä uimapukua jo pitkän aikaa, sillä en tajunnut että se oli limited edition kun kokoja aikanaan vielä oli. Sitten kun ajattelin uimapuvun tilata niin kappas, eipäs kokoja enää ollutkaan kuin XS ja XL, nekin pitkäselkäisille eikä tällaisille tynnyrin tapeille! Pettyneenä mietin että en varmaan saa sitä enää käsiini, mutta idea jäi aivojen takaosiin vielä kytemään.

 Viikon verran FB:n Blackmilk swap and sell- ryhmään liittymiseni jälkeen löysin jo hieman hautautuneen ilmoituksen että joku myy tätä himoamaani Tree of Gondor uimapukua, ja naputin salamannopeasti myyjälle viestiä. Koko on pienempi kuin mitä itselleni mukavasti mahtuu, mutta halusin sen silti sillä kyseistä uimapukua on todella hankala löytää varsinkin S ja M koossa.

 Australiasta kesti pari viikkoa paketin tulo, ja eilen töihin tulikin mieheltä viesti että "nyt kyllä innostut, australiasta tuli paketti!". Tänään aamulla kipaisin postin kautta ja ennen töiden alkua sovitin unelmauimapukuani vihdoin päälle. Ja mitä ihmettä, se sopi! Koko S on itselleni olkaimista ja rintojen kohdalta hieman tiukka, mutta muutama kilo pois ja sopii täydellisesti. Voin hyvin käyttää sitä jo rannalla, vaikka ei paino nopeasti lähtisikään laskusuuntaan.


 En olisi ikinä uskonut että tunnen oloani itsevarmaksi uimapuvussa, mutta niin vain kävi. Kangas on tiukkaa ja siloittaa hieman epätoivottuja, väärissä paikoissa olevia "kurveja", ja uimapuvun muoto on muutenkin imarteleva. Ei tullut pelkäämääni "rinnaton pökkelö"-efektiä, vaan pikemminkin tunnen olevani rantakunnossa. Todisteena se että ylipäätänsä otin kuvan, sillä suurimman osan elämästäni olen peitellyt itseäni ja rannalla käyttänyt suurimman osan ajasta itseni häpeämiseen.

Eli tämä Facebookissakin kiertänyt kuva todellakin pätee oikean uimapuvun löytyessä:


Eli nyt kaikki naiset shoppailemaan, rantakunto on vain kauniin uimapuvun päässä!

Kommentit

Suositut tekstit