Postin tuo, postin tuo Pate jokaisen luo...

Mitähän sieltä luukusta tällä kertaa tipahti? Tai no, tuo oli hyvinkin yksinkertaistettu versio, sillä ensin tietysti piti odottaa tulli-ilmoitusta, tehdä selvitys ja maksaa pieni tullimaksu ennen kuin postiluukusta tipahti kauan odotettu vaate, mutta tulihan se sieltä kuitenkin!

 Postimies Pate toimitti pitkään himoamani Blackmilkin Matte zip dressin. En ehtinyt sitä saada kun se julkaistiin ja restockia piti odotella pitkän aikaa. Melkein jäin junasta restockin aikaankin, mutta aamulla herätessäni tajusin onneksi tarkistaa tilanteen ja omaa kokoani oli vielä muutamia jäljellä. Saatuani omani ostettua näyttikin sivu jo eioota mekon suhteen.

 

Nylon on siitä ihanaa ainetta että se on älyttömän mukavaa, kevyttä ja kuitenkin lämmintä. Olo on kuin ei olisi vaatteita ollenkaan. Huono puoli taas se että se on kovin armotonta jos on ylimääräistä, varsinkin minä ja ongelmavyötäröni. Päätin kuitenkin etten anna tämän haitata, sillä mekko on kuitenkin oikean kokoinen eikä kiristä tippaakaan vaikka pintaa pitkin meneekin.

 Pakko tunnustaa että meinasin kuvat koneella nähdessäni deletoida ne roskakorin pohjille sillä teki oikein pahaa nähdä kuinka rumasti ne ylimääräiset vyötäröllä korostuvat... Mutta sitten läpsäytin mielessäni itseäni poskelle, päätin että siinähän nuo ovat ja sille ei juuri nyt mitään voi. Olkoot tässä muistutuksena itselle, ettei herkkulakon aikana meinaa sortua mäkkäriin!

Makkarat esille ja rinta rottingille!
Kuvatessa on pakko aina vääntää joku irvistys, mikäköhän siinäkin on?


Tilasin mekon siksi että tällainen mukava, ajaton "pikkumusta" menee kaikkien alaosien kanssa, sopii asuun kuin asuun ja pysyy siistinä. Olen myöskin kovin huono keksimään asuyhdistelmiä, ja siinä tämä auttaa kovasti kun vain laittaa värillisen alaosan (tässä tapauksessa Corpse Bride- leggingsit), värillisen huivin ja jonkun pitkähihaisen neuleen. Nämä viimeksi mainitut eivät eksyneet kuvaan, heitin ne päälle vasta ulos lähtiessäni.

 

Kissanomistajana liukkaassa nylonissa on yksi iso, ISO plussa: Kissankarvat eivät tartu! Mössöttelin ovesta livahtanutta Nukkaa kuvatessa antaumuksella eikä karvan karvaa jäänyt kiinni.

 

Näin mahamakkaroista puhuessani tulikin mieleen ottaa ne mitat ennen haasteen alkua, jotta voin seurailla tuleeko muutosta. Tässäpä nuo, julkisena kannustimena:

Vyötärö 81cm
Lantio 99cm
Rinnanympärys 95cm
Reiden ympärys 60 
Käsivarsi (kroppaa vasten litistettynä) 33cm

Kaikki nuo ovat noin- mittoja, hieman väännellen ja käännellen itseltä otettuja mutta eiköhän niistä jotain muutosta huomaa jos projekti lähtee hyvin käyntiin.

Kommentit

Suositut tekstit