Kevyttä jalkahoitoa

 Maanantain vietin varsin mukavissa merkeissä kun pääsin ensimmäiseen oman alan koulutukseen pitkään aikaan. Kyseessä oli Royal Pink- yhtiön Footlogix- koulutus jossa tutustuimme sarjaan ja kävimme tuotteita läpi. Päivä alkoi kymmeneltä ja jatkui iltapäivään, mutta aika lensi kuin siivillä.

 

  Footlogix on Kanadalainen jalkojenhoitosarja joka on vasta vastikään saatu Euroopan markkinoille. Se on tulossa hoitolaamme joten koulutus oli enemmän kuin tarpeellista! Lähes kaikki tuotteet ovat vaahtomaisia mikä on oma ehdoton suosikkimuotoni jalkavoiteissa, sillä inhoan yli kaiken paksun rasvan tuomaa limaista tunnetta ja sitä että pitää laittaa sukat jalkaan ettei jätä rasvaisia jalanjälkiä pitkin asuntoa. Myöskään asiakkaille ei ole mukava laittaa hoidon päätteeksi mitään paksua voidetta, sillä kuinka moni tykkää lähteä jalkahoidosta rasvaisilla varpailla?


 Vaahtomaisen koostumuksen myötä tuotteiden hoitavat ainesosat pääsevät imeytymään kuivaan ihoon paremmin kuin pinnalle pyörimään jäävät, kalvon muodostavat paksut voiteet. Otin itse testattavaksi Daily Defense- voiteen ja kun sohvalla istuessaan hieroo vaahdon ihoon, voi jo hetken päästä kävellä ihan ilman tahmaisia jälkiä. Olen itse maailman laiskin jalkojen hoitaja ja vastikään saanut vaivaisenluun nimellä kulkevan vaivan, joten mitä hoitavampi sekä helpompi, sen parempi.


 

 Sarjasta löytyy niin kuivan, todella kuivan, halkeilevan, tulehtuneen kuin varpaidenvälistä aukeilevan ihon tuotteita. Suosituimpia ovat todella kuivan ihon vaahtovoide, DD-voide sekä suihkutettava kynsisienen hoitamiseen tarkoitettu tuote. Oma lempiasiani sarjassa oli kuitenkin se ettei hoidossa käytetä ollenkaan poraa tai veistä, eikä tuotteissa ole alkoholia ja hajusteitakin löytyi vain kahdesta tuotteesta miedosti. Kovettumat hoidetaan Callus softener- nesteellä joka pehmentää erittäin hyvin ja kuollut ihosolukko rapsutetaan pois tähän kehitetyllä raspilla. Eli hoidot ovat sopivia myös diabeetikoille sekä hajusteallergisille.

 

 Royal Pink järjestää useita muitakin tuotekoulutuksia sekä kursseja ammattilaisille. Löytyy High brow- kursseja, Minx- kynsikursseja, geeli- ja akryylikynsikursseja, vahausta... Itse olen menossa mahdollisimman pian geelikynsikurssille, kun vain sellainen tulee. Sitä ennen käyn Artisticin geelilakkakoulutuksen, joten tervetuloa laittamaan kynsiä kesäkuntoon!

 


 Kaiken kaikkiaan erittäin rento ja hyödyllinen päivä. Omalle alalle tuntuu ihanalta palata ja uusien tuotteiden kokeileminen on aina mielenkiintoista. Testailua odottaa tosiaan DD-voide sekä jalkadeodorantti - vaikka kotona tuli pohdittua että seuraavaksi testiin taitaa tulla sarjan kenkädeodorantti, miehen kengät tuntuvat melkein huutavan sitä! Royal Pinkin sivuihin ja kurssitarjontaan pääset tutustumaan täältä ja Footlogixin ihaniin tuotteisiin täältä.

 

 Kaikista tuotteista ei tietenkään ikinä voi pitää mutta kun eteen osuu joku sarja josta pitää itsekin, on sillä ilo tehdä töitä. Suosin mahdollisimman hajusteettomia, hellävaraisia, allergiaystävällisiäkin sarjoja joten tämä sarja veitsettömällä hoitotavallaan kolahtaa kyllä todella hyvin itseeni.


Kommentit

Suositut tekstit