Phytocéane; merellistä kosmetiikkaa

 Olen tällä hetkellä sohvan pohjalle liimautuneena ja hunajan sekä yrttitippojen tuoksu teemukista höyryten sillä koko perheen sekä tuttavapiirin kiertänyt flunssa tarttui kun tarttuikin. Pahin mahdollinen viikko olla kipeä sillä töitä ja yritysjuttuja olisi enemmän kuin ehtii tehdä, joten lepäämistä en ole tehnyt ennen tätä päivää. Eilen oli pakko myöntää ettei jaksa ja jäädä kotiin.

 Ehdin kuitenkin töiden ja flunssan lomassa käydä myös Phytocéanen koulutuksessa pyörähtämässä. Tämä kyseinen sarja on hoitolassamme ja täytyy sanoa että olen aika vaikuttunut. Sarja pohjautuu meren antimiin, eli tuotteista löytyy niin merileväuutteita, merikasveja kuin merivettäkin! Merkki Phytomer tulee samasta talosta, se on varmaan monelle tutumpi tapaus.

 

 Yrityksen nimi on rohdosala ja he tuovat maahan myös monia muita sarjoja kuten Ella Baché, miss W- meikkisarjaa, Refectocil- kulma- ja ripsivärejä... Jälkimmäinen on oma suosikkini ja Refectocilin väreillä ylläpidän omia kulmiani sekä värjään tuttujen kulmia sekä ripsiä. Sarjalta on nyt tullut uusi sensitive- sarja joka pohjautuu kasviväreihin ja toimii jopa nopeammin kuin alkuperäiset. 

 

 

 Phytocéane on ammattikosmetiikkasarja joka pohjautuu ekologisuuteen. Tehtailla levät ja muut aktiiviaineet kasvatetaan itse jolloin laadunvalvonta on parempaa. Aktiiviaineita on mm. rubimarin- punalevä, merikristalli eli pistaasipuun kristallisoitu öljy ja Aquasaphir eli sininen merileväuute. Hoidot ovat erittäin rentouttavia lämpimine pyyhkeineen, Tui Na- hierontoineen sekä sivellin-, pallo- ja klassisten hierontojen kanssa.

 

 Phytocéanen hoidot ovat kattavia ja todella monipuolisia. Joka ihotyypille löytyy jotain ja hoitoja voi aina yhdistellä tarvittaessa, kuten itselleni tehtiin Calmocéa- hoito Hydracéan naamiolla.

-Océabasic joka ihon tarpeisiin
-Océapur seka- ja rasvaiselle iholle
-Calmocéa herkälle iholle
-Hydracéa kuivalle iholle sekä kuivuuden ennaltaehkäisyyn
-Océancontour joka on suunnattu kasvojen herkimmille ihoalueille eli silmänympäryksille
-Anti-aging juonteille sekä ikääntymisen merkkejä vastaan
- Ja Aquasaphir joka tuo kunnon ylellisyyttä ikääntyneelle iholle.

 

  Kuten yllä jo mainitsin, ovat hoidot ennen kaikkea erittäin hemmottelevia. Rauhallisia hierontoja joko siveltimillä, käsillä tai Aquasaphir- hoidoissa terapiapallohierontaa. Itse rakastan tehdä hierontaa, sillä useimmat asiakkaat ovat aina hieman stressaantuneita ja hieronta saa yleensä kaikki vihdoin rentoutumaan, joskus jopa torkahtamaan. Asiakasta ei jätetä yksin missään vaiheessa vaan kuorintojen sekä naamion vaikutusaikana saa hierontaa hartioille tai käsiin, eli ylellisyyden tunne on taattu.

 

  Saimme lähtiessämme mukaan pienet goodiebagit, joissa on minikokoisia Phytocéanen tuotteita. Pienessä pahvilaatikossa oli neljä 3ml kokoista tuubia joista löytyi Eye contour treatment tummille ja turvonneille silmänalusille, kasvojen kuorinta (sis. mm. aprikoosinsiemeniä), Hydra- soft cream punoittavalle sekä kuivalle iholle ja dermo- softness fluid joka rauhoittaa punoitusta, kosteuttaa ja korjaa. Eli aivan nappituotteita itselleni kaikki paitsi kuorinta, joka on aprikoosinsiemenineen hieman raju couperoottiselle iholle. Sen lahjoitinkin eteenpäin.

 

 Läpinäkyvässä pussissa oli 15ml koko kaikille ihotyypeille sopivaa Moisture defense creamia sekä 50ml pullot Invigorating cleansing lotionia joka toimii niin kasvovetenä kuin meikinpoistoaineena sekä Cleansing moisturizing milkiä, kosteuttavaa puhdistusmaitoa.

 

 Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen sarjan periaatteisiin sekä hierontoihin joita tosiaankin rakastan tehdä. Ainoa miinus on se että kaikissa tuotteissa on hajusteita, mutta niin mietoja että useimmille ne sopivat täydellisesti. Hoitojen hinta-laatusuhde kulkee käsi kädessä luksushoito Aquasaphirin ollessa kalleimmasta päästä ja muiden ollessa asteittain halvempia. Hoitolamme sivuilta voit katsoa hintoja sekä hoitojen kuvauksia.

 

 Erittäin kiireinen viikko siis ja blogikin on joutunut hieman taas odottamaan. Yksi uudistus kuitenkin tapahtui; Puuterisulka löytyy nyt Facebookista! En ole vielä saanut FB- linkkiä blogiin näkyville mutta sekin tulee kun keksin miten ja millaisen. Siihen asti FB-sivuille pääsee klikkaamalla tästä! 


Kommentit

Suositut tekstit