Vauvanpehmeät huulet?

 Niin pitkään on blogimaailmassa hehkutettu Maybellinen Baby lips- tuotesarjaa että vihdoin sorruin ostamaan omani. Nappasin suhteellisen uuden Dr. Rescue- huulirasvapuikon sävyssä Just Peachy joka hennon värin myötä myös kosteuttaa ja viilentää huulia (menthol). Rakastan yli kaiken viilentäviä huulirasvoja ja aikaisempi suosikkini onkin iHerbistä hankittu Now Foodsin Completely kissable- viilentävä huulivoide.

 

  Dr. Rescuen koostumus on kevyttä ja helposti levittyvää, viilentävä vaikutus tulee saman tien ja kestää yllättävän kauan. Tuoksu on neutraali mistä pidän kovasti, monissa huulirasvoissa on ihan liian raskas tuoksu joka viipyilee huulilla pitkään. Painajaisissa pyörii vieläkin aikanaan Sokoksella myytyjä värikkäitä huulirasvapurnukoita jotka olivat sisällöltään sinisiä ja punaisia tyrmäävän voimakkailla äklötuoksuilla. Jos huulirasvassani on tuoksua, se ei saa olla kirsikkaa tai kookosta. Suosin raikkaita mintun tuoksuja, joskus vadelma tai sitruskin on hyvä.

 

  Tuotteen pahvipakkaus ja sen myötä INCI ovat kadonneet tätä käyttäessäni mutta nettisivut korostavat eukalyptusta kosteuttavana ainesosana ja kuten aikaisemmin jo veikkasin, mentholia viilentävänä. Tämän pitäisi rauhoittaa ja kosteuttaa kuivia huulia, mutta tekikö se niin?

 

 Huuleni ovat tällä hetkellä aika hyvässä kunnossa mutta ikikuivat. Muutamia ihonriekaleita on jatkuvasti alahuulessa ja vaadin huulirasvalta hyvää kosteuttavuutta, paksuhkoa koostumusta sekä hoitavuutta. Yllä olevassa kuvassa ovat huuleni au naturel, ilman huulirasvaa tai -punaa. Dr. Rescuen pitäisi kosteuttavuuden lisäksi tuoda sävyä, mutta se kohta oli pettymys.

 Huulirasvan koostumus oli todella kevyt, tuoden huulille ihmeellisen "kuivan liukkaan" fiiliksen. Mutta toisaalta olen tottunut paksumpiin huulirasvoihin joten kyse voi olla siitäkin. Väriä ei ensisipaisulla tule, mutta jos lisää voidetta pariin otteeseen niin huulilla alkaa näkymään kevyt persikkainen sävy. Valitettavasti tämä ominaisuus ei huulieni kanssa toimi kovin hyvin yhteen, vaan pigmentti takertuu kuiviin riekaleisiin ja valahtaa hieman uurteisiin.


  Tämä Baby Lips- puikko sopii niille joilla ei ole kovin kuivia huulia, mutta meille kuivahuulisemmille voide jää liian kevyenä pyörimään ihon pinnalle sen syvemmin kosteuttamatta. Löysin itseni turvautumasta iltaisin Bepantheniin eikä huulipunan käyttö tämän kanssa onnistunut, sillä kuivat kohdat korostuivat ihan liikaa. Sen täydellisen huulirasvan etsintä siis jatkuu, Baby Lipsin jäädessä kevyempään kesäkäyttöön varahuulirasvana.


Kommentit

  1. Minulla oli tuota kans, mutta tummemman punaisessa sävyssä. Ajoi asiansa mutta ei tosiaan kosteuttanut pitkäksi aikaa. väriä tuli kauniisti myös, mutta sitten pudotin ja hävitin sen jonnekin enkä tosiaankaan tiedä että minne XD vähänkö riipoo, kuitenkin huulirasvaksi kallis.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit