Lopun alku

 Kyse ei ole mistään synkästä vaikka otsikko niin taitaakin antaa ymmärtää, vaan viimeiset viikot ennen täysipäiväistä yrittäjyyttä! Tekemistä on ollut enemmän kuin kroppa jaksaa eikä flunssa ole vieläkään irroittanut otettaan täysin. Tällä viikolla herään joka päivä ennen kahdeksaa hoitamaan tapaamisia ja pääsen kotiin vasta kahdeksalta illalla. Mutta on se ollut sen arvoista, sillä tällä viikolla hoidan vihdoin niitä viimeisiä asioita mitä tarvitsen toiminnan aloittamiseen. Olen valinnut kirjanpitäjän, saanut lomakkeet kuntoon, varannut aikoja pankkiin...

 Tietysti kokopäiväiseen yrittäjyyteen astuminen hermostuttaakin mitä lähempänä aika on. Kun yhtäkkiä asiakkaiden hankkiminen on omilla harteilla niin tajuaa kuinka vaikeaa se itse asiassa onkaan. Uskon kuitenkin että kun jaksaa tehdä töitä niin pikkuhiljaa asiakkaitakin kertyy -kenties jopa blogin kautta! Tämän viikon lauantaina olisi tarkoitus tehdä hieman lahjakorttimyyntiä lähestyvää äitienpäivää varten sekä levittää hieman mainoksia ihan vanhanaikaisesti rappu rapulta jakamalla.


 Haluaisinkin pyytää blogin lukijoilta pikku palvelusta. Ylläoleva kuva on ensimmäinen mainokseni yrittäjänä ja siihen Facebookissa kommentoidessa tai tykätessä-sekä toivottavasti jakaessa- osallistut kilpailuun missä voit voittaa allekirjoittaneen tekemänä hemmottelevan jalkahoidon sekä geelilakat varpaiden kynsiin. Näkyvyyden saaminen sosiaalisessa mediassa on erittäin hyvää varsinkin aloittelevalle yrittäjälle ja siksi pyydän jakamaan, mutta pääasia on että käytte tykkäämässä jotta saatte mahdollisuuden hemmotteluun! Kuvan löydätte B&M Day Spa:n sivuilta Facebookista, klik. Muistattehan että Puuterisulka on myös Facebookissa!


 Ettei ihan mainostamisen puolelle mene, on muutakin jännittävää uutista. Sain tänään haastattelukutsun parturi-kampaajan iltaopintoihin, joten sormet ristiin että onnistuisi! Näin saisin työn ohessa käytyä uuden tutkinnon joka tekisi paljon variaatiota hommiin mitä kauneusalalla voin tehdä. Hiusjutut ovat olleet vahvuuteni pikkuteinistä alkaen, joten olo on ihan positiivinen vaikka Tampereella onkin paljon hakijoita. Aina voi hakea seuraavana vuonna!
 Lisäksi ilmoittauduin geelirakennekynsikurssille Royal Pinkille, joka alkaa ensi kuussa. Rakennekynnet ovat olleet se juttu mihin olen halunnut erikoistua jo ennen kosmetologiksi alkamista, eli voin sanoa olevani todella innoissani. Kun olen saanut kynsien tekoa harjoiteltua niin tavoitteena on myös koota CV:hen muutama koristelu- sekä erikoistekniikkakurssi.

Ensi postauksessa tuleekin hieman muuta kuin kauneusasiaa, kun sain vihdoin miehen kanssa rivitaloasuntomme pihan revittyä auki ja uusittua. Mutta siitä ensi kerralla!Kommentit

Suositut tekstit