Anastasia Beverly Hills Dipbrow pomade

Käytössäni on viimeiset pari kuukautta ollut MAC:n kulmakynä joka pyöritetään vähän kerrallaan esiin hylsystään. Väri oli aivan nappiin ja kynän laatu ihana verrattuna edelliseen Makeup storen kynääni, mutta se kului aivan järkyttävällä tahdilla. Kynä oli todella pehmeä ja joka käytön jälkeen väriä piti rullata lisää esiin, joten alun perin kohtuullinen hinta nousi nopeasti kun puikosta sai käyttöä vain maksimissaan muutaman kuukauden ja siinäkin välillä olen pitänyt taukoa jos kestoväri kesti hieman kauemmin eikä kynää kaivannut.

 Luin hieman käyttökokemuksia ja päädyin suosittelujen kautta tilaamaan Beautybay- nimisestä nettikaupasta Anastasia Beverly Hills- merkin kulmavärin sekä siveltimen. 


 

  Halusin ostaa purkkivärin siksi että olin niin kyllästynyt jatkuvasti teroittamaan kyniä jotka kuluvat valon nopeudella. Geelimäisissä, siveltimellä levitettävissä väreissä itse aine ei kulu nopeasti kun sitä tarvitsee vain muutaman pikku sipaisun koko kulman muotoiluun. Ongelma oli se etten ollut koskaan tällaisia kulmavärejä käyttänyt, enkä ollut mikään mestari kynienkään käytössä.

 Meikkaus ei ole koskaan ollut vahva puoleni. Kosmetologina vahvuuteni on hoidoissa, tuotteiden suosittelussa ja sopivien meikkien sekä sävyjen valinnassa, mutta itse meikkaus... Olen jo pitkään kaavaillut että käyn muutaman kunnon meikkikurssin kohentaakseni taitojani, joten se on hyvin luultavasti edessä. Tämä on pieni vihjeenmurunen seuraavina kuukausina blogissakin näkyviin muutoksiin!  Otin Dipbrow pomaden sävyssä Dark brown. Swatchien ja kuvien perusteella arvoin sen olevan lähimpänä kaipaamaani sävyä ja onnekseni olin oikeassa. Juuri sopivan tummanruskea, ei ole liian harmaa tai liian lämmin vaan putoaa siihen väliin. Aikaisempi MAC:n kynäni oli ihan hieman kylmempi sävyltään mutta paljon eroa niillä ei ole. 

 Siveltimeksi valitsin tuotteen kylkeen suositellun Anastasian oman Large synthetic duo brow- siveltimen, jossa oli eyelinerin tai kulmavärin levitykseen tarkoitettu pää sekä kulmaharja.


 Vasen kulmani on murheenkryynini. Se on alkanut ohentua enemmän kuin oikea ja jyrkkä kulma tekee siitä aina ihmeellisen muotoisen eikä värillä pidennys meinaa onnistua kovin hyvin. Teiniaikojen kulmakoru on myös jättänyt jälkensä eikä rokkoarven näköinen kuoppa ole todellakaan esteettisesti miellyttävä.

 Kokeilin tähän kulmaan uutta väriä ensimmäistä kertaa ja jälki on sen mukainen. Ei ollut helppoa näin kynään tottuneelle! Lopputulos oli allekirjoittaneen yrityksistä huolimatta hieman suttuinen, mutta ihastuin heti tuotteen laatuun ja siihen kuinka vähän sitä tarvitsi. Sivellin oli täydellisen jämäkkä ja helppo käyttää, vinon kulman ansiosta sillä sai myös tarkkaa jälkeä.
 Oikea kulma oli helpompi piirtää sen siipimäisemmän muodon vuoksi, kun taas vasen on enemmän kolmiomainen ja terävä. Tuloksesta tuli heti siistimpi ja huolitellumpi. Tämä ei lähde iholta yhtä helposti kuin kynät jos tulee virheellinen sipaisu, mutta siksi juuri päädyinkin ostamaan koska edelliset värini olivat päivän mittaan muuttuneet hieman suttuisiksi ja Anastasian Dipbrow Pomade oli maineeltaan hyvin kestävä, kosteaan ilmastoon tarkoitettu ja eyelinerinakin toimiva.

 Haluaisin osata värittää kulmani hieman vielä tarkkarajaisemmin mutta toisaalta suosin luonnollisuutta. Kulmani ovat luonnostaan paksuhkot ja selkeälinjaiset muodoltaan, joten herkästi tulee tehtyä ihan liian tummat tai paksut kulmat jos lähtee korjailemaan muotoa tai innostuu liikaa. Dipbrow pomadella oli helppo annostella värin määrää kun hoksasi tekniikan.


 

  Tässä vielä meikattu ja meikkaamaton puoli, dipbrow:n väri on hyvin näkyvissä oikean puolen omaan kulmaan verrattuna. Siveltimellä saa hienosti muokattua kulman muotoa ja väriä sekä täytettyä harvemmat kohdat, mutta harjoittelua se ehdottomasti vaatii.

 Laadultaan kulmaväri on upea, olen ollut kotona koko päivän ilman pohjustajaa ja väri ei ole hievahtanutkaan. Väriä saa harjattua helposti pehmeämmäksi sekä valittua haluaako luonnollisen pehmeän vai tummemman lopputuloksen, eikä todellakaan tarvitse olla kulmaväriostoksilla kuukauden päästä!


  Tämän vedenkestävän kulmaihmeen hinta oli tarjouksessa 12.40e ja siveltimelle tuli hintaa noin 17 euroa. Todella vähän verrattuna MAC:n kynän yli 26 euron hintaan ja muutaman kuukauden käyttöikään. Kulmavärin löydät täältä ja siveltimen täältä. 

Anastasian kulmaväri jää ehdottomasti käyttöön ja nousi uudeksi suosikiksi, hei hei heikkolaatuiset kulmakynät, tervetuloa Dipbrow pomade!Kommentit

  1. Hei,kauan tuotteen tulemisessa kesti ja kuinka paljon postimaksut olivat yhteensä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit