Urban Decay: Naked 2 Basics

 Olen jo pidempään himoinnut Urban Decayn Naked- paletteja, mutta en ole pystynyt oikeuttamaan niin kalliin ja ison paletin hankkimista kun en kuitenkaan käytä luomivärejä läheskään päivittäin. Lisäksi olen aika tylsä luomivärejä käyttäessäni, sillä useimmiten luomille päätyy erilaisia kylmiä ruskean sävyjä. Viime matkallamme Espanjassa törmäsin kuitenkin El Corte Ingles- nimisessä kauppakeskuksessa - Espanjan versio Stockmannista, kosmetiikkabloggaajan unelmapaikka ja budjettimatkailun painajainen- Urban Decayn hyllyyn sekä mini- Naked palettiin!

 

 Pohdin pitkään otanko vai enkö, mutta olin jo niin kauan himoinnut tätä kehuttua palettia että en vain voinut jättää sitä kauppaan. Pikkupalettiin oli tiivistetty isomman version suosituimmat, toimivimmat perusvärit ja oli näin ollen aivan täydellinen käyttööni. Pieni kompakti koko myös mahtuu matkalla hyvin meikkipussiin.

  Toinen miettimisen aihe oli paletin sävymaailma, sillä Naked, Naked 2 ja 3 olivat kaikki erilaisia. Ensimmäinen Naked oli liian lämmin joten se putosi jo heti kättelyssä vaihtoehdoista pois, mutta puntaroin pitkään 2 ja 3 välillä. 3 oli kuitenkin sävymaailmaltaan paljon punertavampi joten päädyin Naked 2- palettiin, jossa oli kylmän ruskeita sävyjä.

 

  Olen erittäin tyytyväinen että päädyin hankkimaan tämän Naked- paletin miniversion! Kylmät, raikkaat sävyt ovat todella idioottivarmoja tällaiselle rähmäkäpälällekin ja saan aikaan siistin arkimeikin muutamassa minuutissa. Vaalea Skimp on täydellinen kulmaluun korostaja ja Stark sulautuu omaan ihonväriin tehden vaikutelmasta tasaisen.

 

 Vasemmalta oikealle: Skimp, Stark, Frisk, Cover, Primal, Undone.

 Naked 2 on sävymaailmaltaan omaan ihonväriini täydellinen. Edes kaikista tummin sävy ei ole liian tumma enkä ole onnistunut kertaakaan sotkemaan meikkiäni varjostuksia tehdessäni, mikä helposti käy jos väri on runsaspigmenttinen. Värit levittyvät tasaisesti, häivyttyvät kauniisti ilman että pigmentti kärsii ja koostumus tuntuu ihanan laadukkaalta. Mikä ei sinänsä ole ihme, olen aikaisemmin tehnyt suurimman osan meikeistäni Ebayn 100 luomivärin paletilla! Joka on erittäin hyvä, varsinkin pigmenteiltään, mutta häivytys on tuskaa.


 Joten viimeinkin hallussani on täydellinen arkipaletti jolla saa siistin meikin muutamassa minuutissa. Tämä on kuin luomivärien pikkumusta, aivan must have jokaisen naisen meikkipussissa!


Kommentit

Suositut tekstit