Kokeilussa Malu Wilz

 Kuten olen aikaisemmin maininnut, ostin pitkän aikaa sitten Malu Wilz- merkkisen seerumiampullin ja totesin sen aivan mahtavaksi. Päätin palkkapäivän tullessa käydä nappaamassa isomman paketin kyseisiä ampulleja, mutta hyllyllä aloinkin pohtia hintoja ja koriin päätyikin saman merkin mutta hieman eri linjan tuote.
 
 

Kyseessä oli Calming- ampullien sijasta Hyper sensitive: Repair concentrate -seerumi. Calming- ampullit maksoivat yli 20 euroa 7 ampullin paketti ja niin paljon kuin ampulleja rakastinkin, halusin koittaa hieman säästää ja kotiutin isomman pullon seerumia halvemmalla litrahinnalla.

 

 Hyper sensitive kuulosti couperoottiselle, herkästi punoittavalle ja kuivalle iholleni erittäin hyvältä eikä sisällä parafiiniöljyä, hajusteita tai väriaineita jotka kaikki voivat ärsyttää herkkää ihoa. Itse en välitä jos tuotteessa on hyvä tuoksu, päinvastoin, mutta tuoksuton versio takaa sen että muiden tuotteiden hajut eivät sekoitu niin kovasti allekirjoittaneen nenän lähellä.

 

 Tuotteen INCI vaikutti lupaavalta: soijaöljy, glyseriini, echium plantagineum seed oil (piiankieli eli ratamoneidonkieli), allantoiini, auringonkukan siemenöljyä, magnoliankuoriuutetta... Jos näillä ei kosteuteta ja suojata herkkää ihoa niin ei sitten millään!

 

Olen käyttänyt tuotetta nyt viikon verran ja en edelleenkään osaa muodostaa kunnon mielipidettä. Tuote on hyvin mitäänsanomatonta värittömyydessään ja tuoksuttomuudessaan, eikä tuo samanlaista luksusfiilistä kuin rauhoittavat ampullit. Seerumi on ohutta, fluidimaista, imeytyen iholle saman tien ja jättää jälkeensä nihkeän, napakan pinnan. Erinomaista meikin alle!

 Tuote tuntuu kuitenkin kosteuttavan sillä iho on ihan pehmoinen kosteusvoiteen lisäyksen jälkeen, mutta voisin kyllä veikata että talvella tämä olisi liian heikkoa hoitotehoiltaan. Näin kevään kynnyksellä onkin ihan omiaan jopa yhtä kuivalle iholle kuin omani on.

 

 Lopputuloksena suosittelen tuotetta niille joilla on hajuste- tai väriaineallergiaa sekä normaali/sekaiho. Itse taidan kaivata seerumilta enemmän kosteutusta ja sitä ylellisyyden fiilistä mitä jokin pieni tuoksu tuo, vaikka se ei hoitotehoihin vaikutakaan!Kommentit

Suositut tekstit