Naisellisuuksia

 Kävin muutama päivä sitten nappaamassa Stockmannille tulleelta MAC:in standilta sen arkipunan minkä hankinnasta puhuin. Lumenen vadelmainen puna menee hyvin aina kun kaipaa pikkuisen väriäkin, mutta joinakin päivinä sitä vain kaipaa turvallista, sellaista juuri oikeaa väriä.

Kävin siis hakemassa ihanan cremesheen- huulipunan sävyssä Creme cup.
  
 

 Creme cup on juuri täydelleen omien huulteni sävyyn sulautuva mutta tuo tasaisuutta ja kaunista, himmeää pastellista hehkua. Se on MAC:in huulipunien tapaan hieman kuivakka huulilla eli itselläni ainakin vaatii aina huulirasvaa kaverikseen.

 

Alemmassa laitoin Creme cup:ia huulilleni  ilman huulirasvaa ja tulos on heti hieman epätasaisempi. Huulteni kuivin kohta on ylähuulen keskellä, alarajassa ja jos en lisäisi vähään aikaan huulirasvaa niin puna kerääntyisi kohtaan selkeästi. Ylläoleva kuva on au naturel ilman huulipunaa tai -rasvaa.

 

 Kylläpä näistäkin kuvista huomaa että dieetti puskee kuonaa ulos, on sen verran tukossa iho! No, kuitenkin, kuvassa huulipuna näyttää ehkä asteen verran pinkimmältä kuin on, mutta todellisuudessa hyvin paljon oman huulen sävyskaalassa eikä välttämättä tarvitse peiliä sitä laittaakseen.

 

 Kestoakin Cremesheeniltä löytyy yllättävän hyvin, sillä söin ja join ja väriä löytyi huulilta tasaisesti sen jälkeenkin. Parempikestoisiakin punia on, mutta MAC:n laatua ei voi voittaa mitä tulee pigmenttiin. Toinen punani Cut a caper on jo tuotannosta poistettu ja muistaakseni myös cremesheen- laatua. Kummatkin ovat luotettavia arkipunia juuri nappiin osuvilla sävyillä, joten suosittelen ehdottomasti että jos yhtään sävyvalinta mietityttää niin marssi MAC:n standille ja anna ihanien myyjien katsoa oikea sävy!Kommentit

Suositut tekstit