Hemmotteluvapaata

 Sain kolmen päivän vapaan viikonlopun sekä maanantain ollessa työvuorottomia, joten siitä otettiin kaikki ilo irti. Maanantaina oli vuorossa hartaasti odotettu tatuointihihan jatkaminen, tällä kertaa kyseessä oli peittotatuointia vanhan tatuoinnin päälle. Vanha tatuointi oli metsä, mutta edellisen tatuoijan kanssa ei oikein natsannut ja siitä tuli mitä tuli. Ajan kuluessa metsä näytti yhä enemmän ja enemmän lapsen vesivärimaalaukselta enkä todellakaan ole vuoristoihmisiä -en aikanaan vain osannut pistää tarpeeksi kampoihin tatuointia tehdessä.  

 Halusin siihen tilalle jotain tummaa, oikeasti realistisemman näköistä ja hihan teemaan sopivaa. Tiesin jo alusta alkaen että haluan siihen Tylypahkan linnan, sillä hihan aiheet pyörivät kirjallisuuden sekä elokuvien ympärillä ja olen niitä jotka ovat kasvaneet aikuisiksi Harry Potter- kirjoja lukien.


 Tuloksesta tuli aivan täydellinen. Olin onnesta soikeana kun se kamala olkapääkuva mitä olin katsellut viimeiset vuodet oli viimein poissa ja tilalla mitä upein linna. Kuvasta tuli juuri sellainen kuin halusinkin, värimaailmaa myöten. Suunnittelimme artistin kanssa myös että hihan sulkisi vielä banneri, jossa olisi Tylypahkan tunnuslause eli "Draco dormiens nunquam titillandus" joka tarkoittaa "älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä".

 Toinen kyseisellä istunnolla tehty muste oli hauiksessani olevan kellon muokkaus. Kellosta muotoutui taskukello ja siitä tippuva ketju yhdisti kyynärpään alla olevaa kuvaa mukaan enemmän. Taustalle on suunniteltu vielä muuta ja hauiksessa on vielä tyhjä tila, mutta voiton puolella ollaan! Saatuani linnan vihdoin "paikalleen" en malttaisi odottaa että näen koko hihan väritettynä ja valmiina.

 

 Postissa saapui jo muutaman kuukauden odottamani Society6:n tilaukseni. Ensimmäistä tilausta odottelin kiltisti melkein 7 viikkoa kunnes otin yhteyttä asiakaspalveluun ja ihmettelin tilannetta -yllätyksekseni sieltä vastattiin saman tien ja lähetettiin tunnin sisään uusi tuote! Tämä löysikin perille reilussa viikossa ja on tähän mennessä vastannut odotuksia hienosti. Kangas on vahvaa ja värit intensiiviset, aion ehdottomasti tilata toistakin pikkutyynyämme peittämään jonkun kauniin tyynynliinan. 

 Viikonloppu oli myös siitä ihana että lauantaina oli itsellemme luvattu herkkupäivä! Kävimme ulkona syömässä ja sen jälkeen ihanassa Tallipihassa hakemassa suklaata herkuksi. Menimme myös katsomaan paljon kehutun Kingsman: The Secret service- leffan joka oli kaiken hehkutuksen arvoinen ja enemmänkin! Aivan upea elokuva joka yhdisteli James Bondia ja x-meniä, ripauksella brittiaksenttia ja -huumoria sekä miehiä puvuissa.

 
 
 
 Kaiken herkuttelun jälkeen oli kuitenkin paluu arkeen. Aamupalaksi palautui tuttu pekoni sekä kananmuna ja eilen illalla päätin pyöräyttää karppipizzan! Ohjeen pizzaan löydät täältä. Itse muokkasin ohjetta sen verran että tein tupla-annoksen jotta koko pelti peittyisi ja mies ei söisi koko pizzaa välipalaksi, korvasin maitorahkan turkkilaisella jogurtilla ja lopuksi en laittanut ruisjauhoja vaan käytin pelkkiä kaurahiutaleita.

 
 

 Vaikka pizzaa tehdessämme kuului vierestä skeptisen miehen "ei tämä ole oikeaa pizzaa"- narina, vaihtui laulu kun pääsi maistelemaan! Pizzan päälle päätyi tomaattipyreetä, kana-tomaattiseosta, fetajuustoa, pekonia, kalkkunaa, jämät koskenlaskijasta sekä mausteita.

 Herkkupäivästä huolimatta maha ei ole ärtynyt kertaakaan sitten hiilareiden poisjättämisen, vaikka hieman kyllä turvotti kaiken sokerin jälkeen. Mutta kyllä nyt jo uskaltaa tuulettaa erävoittoa, eikö?


Kommentit

 1. Heei voitko linkata tuon tyynyliinan sieltä societystä? Kun en itse löydä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://society6.com/product/let-me-in-8w2_pillow#25=193&18=126

   Tuolta löytyy! :)

   Poista
 2. Moikka! Saako udella kuka peittokuvan on tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Peittokuvan on tehnyt huipputaitava Riku Putkassa Tampereella :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit