Viikon Blackmilk-asut sekä dieettikuulumisia

  Sain tällä viikolla postissa pitkään odottamani Here he be dragons- mekon. Alun perin kun Blackmilk julkaisi lohikäärmemekon, jätin sen ostamatta koska mielestäni printti vaikutti jotenkin... yöpaitamaiselta. Vielä museomyynnissä pohdin että ostaisinko, mutta jätin kauppaan. Mekko jäi kuitenkin nakuttamaan aivojen perukoille kunnes yksi yö näin unta jossa seikkailin mekko päällä, eikä herättyäni ajatus sen hankkimisesta jättänyt rauhaan. Pakko saada.

 

 Valitettavasti se olikin helpommin sanottu kuin tehty. Mekkoja liikkui todella vähän myynnissä enkä halunnut kyseisen printin leggingsejä (vielä!). Muutamiin myyjiin otin yhteyttä mutta he halusivat vain vaihtaa tai postittaa omaan maahansa, tai sitten mekko oli jo myyty mutta eivät vain olleet päivittäneet ilmoitustaan. En ollut kuitenkaan valmis luovuttamaan, mekko oli pakko löytää!

 Vihdoin iski tuuri ja löysin mekon, joskin S- koossa. Tiesin kuitenkin aloittavani Superdieetin joten uskalsin ottaa, jos ei heti sopisi niin käyttäisin sitten tavoitevaatteena. Myyjän oikuttelujen, maksukiukuttelujen, tulliin jäämisen ja ties minkä jälkeen mekko löysi kuitenkin perille, enkä voisi olla tyytyväisempi.

 

 Pienempi koko näkyy oikeastaan vain mekon pituudessa ja kainaloaukkojen koossa, mutta nylon on venyvää ja olen käyttänyt mekkoa jo monena päivänä. Tavoitevaatteeksi ei siis päätynyt, mutta ainahan tämä voi paremminkin istua! Ehdottomasti uusi lempimekko.

 Toinen jo yhdessä postauksessa näyttämäni hankinta muutaman viikon takaa oli Blackmilkin Harry Potter- julkaisun Slytherin (Luihuinen)- leggingsit. Nämäkin ovat S- kokoa ja todellakin tavoitevaatteisiin kuuluva, niin tiukka vyötärönauha näissä on! Kuitenkin hieman löysemmän yläosan kanssa pöksyt menevät oikein hyvin, ainakin silloin kun ei ole suunnitelmissa syödä runsaasti...Asun takki on Luhdalta, kengät Boozt.com, neule Espanjasta ostettu ja toppi Gina Tricotista. Espanjasta hankitusta neuleesta on tullut ihan suosikki, on päällä monta kertaa viikossa. Leggingsien kanssa piti tietysti laittaa ajankääntäjä- kaulakoru, rakastan teeman mukaisesti asusteiden yhdistelyä. Ebaysta onkin tulossa muutama parilla eurolla napattu made in china- koru, saa nähdä mitä niistä keksii yhdistellä!

 

  Päälle sujahti myös ihana Yellow lace dress, talven kuraisuutta piristämään. En voi tarpeeksi hehkuttaa kuinka ihanaa kangasta tämä mekko on, vaikka saakin olla aika varovainen ettei tartu mihinkään terävään ja vedä lankaa irti. Alla oleva kangas on valkoista joka tekee kokonaisvaikutelmasta pastellisen, joskin voisin kuvitella että keltaisella aluskankaalla tämä olisi aivan täydellisen aurinkoinen mekko.

 

 Ja niitä dieettikuulumisia. Tämä viikko on mennyt ihan harakoille, suoraan sanottuna. Olen ollut sairaslomalla ja stressaantunut, mahan ollessa ihan herkillä joten olen jättänyt aterioita väliin sekä syönyt muutaman kerran herkkuja. Vaakakin keinahti takaisin lähtösuuntaan, mutta tiedän sen olevan nesteturvotusta joka lähtee nopeasti kun saa syömisrytmin takaisin kuntoon.

  Joudun maanantaina tähystykseen jossa selvitetään mistä kaikki kivut johtuvat, joten en saa syödä mitään kiinteää koko viikonloppuna. Vaikka se ärsyttää, olen ihan tyytyväinen että saan potkun takaisin kohti kevyempää oloa ja kunnon dieettiä ensi viikolla. Tavoitteeni on päästä ensi viikon loppuun mennessä 66 kilon painoon, kun se nyt on noin 68kg paikkeilla painon kohottua viikon lipsumisen takia. Tämä ei yhteen huonoon viikkoon kaadu!


Kommentit

  1. Tsemppiä laihduttamiseen! Mun suosikki on tuo keltainen mekko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Mekko on oma suosikkini aina kun sää on harmaa, tuo ihanasti piristystä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit