Lukijakysely

Blogin vierailijamäärät ovat lisääntyneet viime kuukausien aikana huimasti, joten haluaisin hieman kartoittaa minkä perässä olette blogiini eksyneet ja kenties jääneet vakituisiksi lukijoiksi. Oikeassa reunassa on siis seuraavat pari viikkoa kysely!

 Kartoituksen avulla tiedän kirjoittaa teitäkin kiinnostavista aiheista ja palautetta otan enemmän kuin mielelläni tämän postauksen kommenttikenttään tai sähköpostiini variksensulka@gmail.com. Lisäksi jos ette sitä ole vielä tehneet, voitte myös liittyä lukijaksi oikealla jäsenet- kohdan yläpuolella olevasta napista. 

Kyselyn vaihtoehtoina on Blackmilk- vaatteet, meikit, hiusjutut, painonpudotus sekä muut- kohta. Jos vastaat muut, kerro ihmeessä miksi :)

 

 Kiitoksia kovasti! <3


Kommentit

 1. Sun blogi on tosi kiva ja hyödyllinen! <3 Lisäksi sulla on hieno ulkoasu. :)

  Käythän vilkaisemassa/kommentoimassa blogiani? Blogissani on postauksia liittyen kynsiin ja kauneuteen.
  ---> http://mybeatywonderland.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kehuista! Käyn varmasti lukemassa :)

   Poista
 2. Blogisi on persoonallinen, et ole sellainen, joka menee mukaan bloggaajien hypetykseen joistakin "pakko saada"-tuotteista.. Mun mielestä erotut muista kirjoittajista hyvällä tavalla. Hiusjutut kiinnostaa, samoin meikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakentavasta palautteesta, tuli hymy huulille! Hiusjuttuja on luvassa jo lähiaikoina lisää :)

   Poista
 3. Itselle noista hiusjutuista on ollut eniten hyötyä ja meikkijututkin kiinnostaa, mutta tykkään myös noista tyylipostauksista, vaikka en itse Blackmilk-fani olekaan (enkä ollut ennen blogiasi edes kuullut merkistä).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit