Kuvauskriisi ja hemmotteluruokaa

  Olen koko blogin pidon ajan takkuillut kuvien laadun sekä ottamisen kanssa. Nykyisen työni takia kuvia ehtii ottaa joko aamulla ennen kymmentä tai iltapimeällä -viikonloppuisin tietysti ehtii nappailemaan valoisan aikaan. Kuvien laatu on usein huonoa kun joutuu tyytymään keltaiseen keinovaloon kotona tai muuten vain hämärässä ja niin paljon kuin avomiestäni rakastankin on hän aivan onneton mitä tulee asukuvien ottamiseen.

 

 Käytössä kuvien ottoon on useimmiten Samsung Note- puhelimeni jonka kuvanlaatu on hyvää niin kauan kuin valoa on tarpeeksi. Järkkäri löytyy mutta sitä tulee harvemmin kuljeteltua ravintolassa, kaupassa tai muualla -puhelin kun sujahtaa taskuun vähän kätevämmin. Mutta kun se on mukana, on kuvien laatu heti paljon parempi, joskin hämärällä kyseisen laitteen kuvanlaatu romahtaa myös enkä ole ihan vielä niin hyvä sen käytössä että osaisin säätää tuloksen hyväksi jopa huonossa valossa.

 Osan kriisistä saisi ratkaistua hyvällä kuvanmuokkausohjelmalla mutta toistaiseksi olen käyttänyt puhelimen kuvanmuokkausohjelmaa sekä Picmonkey- sivustoa. Kaipaankin nyt hyviä vinkkejä, mikä on paras ilmainen kuvanmuokkausohjelma?

 

  Päätin jo näin alkuun ottaa järkkäriä enemmän käyttöön nyt kun valokin ulkona lisääntyy sekä sijoittaa tripodiin. Ja asia mitä en olisi ikinä uskonut sanovani: tahdon selfie-tikun! Blogissani kun vilahtaa päivän asua usein, eikä käsivarren mitalta tai epämääräisen peilin kautta tuloksesta tule kovin hyvää. Jotain on siis keksittävä, koska tilanne kyllästyttää niin pahasti.

 Kuvituskuvina tässä postauksessa näkyy uusimmat kevätasut: Blacmilkiltä tuli vaihdon sekä muutaman oston (kiitos miehen hemmottelun <3 ) kautta Love ya bits- shortsit jotka ylimmässä kuvassa ovatkin päällä, Flutterby- setti johon kuuluu crop top ja hame, sekä wet look- leggingsit. Love ya bits- shortsit ovat aivan ihanat, kirkkaanpunaisia pikselisydämiä mustalla pohjalla ja istuvuus on äärettömän mukava, laitoinkin ne heti töihin päälle yhdistettynä mattelegsuihin, mustaan pitkähihaiseen sekä neuleeseen. Sattumalta kaapissa oli myös ikivanha sydänkaulakoru, joka sopi asuun kuin nakutettuna! Flutterby- setti toimii motivaatiosettinä sen ollessa hieman piukka, mutta otin koon tarkoituksella, sillä en halunnut että setti on sopiva nyt ja muutaman kilon tiputtua liian iso.

 

 Kävin eilen kaveria tavatessani ensimmäisen kerran 2h+k -ravintolassa syömässä. Olin kuullut paikasta runsaasti kehuja ja päätin uhrata cheat- päiväni kunnon illalliseen. Hintataso 2h+k:ssa on kohtuullinen, alkupalani sekä pääruoka veden kera maksoi 20 euroa. Hetken miettimisen jälkeen päädyin ottamaan alkupalaksi valkosipulileivät ja pääruoaksi tattirisoton. 

 Valkosipulileipä oli aivan taivaallista ja ihanan rapeaa, olisin voinut syödä sitä vaikka pääruoaksikin! Tätä pystyy kotonakin kopioimaan kun vaan löytää oikeanlaisen valkosipulivoin käytettäväksi. Risotto taas... no, se oli aika perusruokaa. Ei mitenkään erityisen ihmeellistä vaikka se hyvää olikin, mutta odotin kuitenkin hieman parempaa. Erittäin täyttävä annos oli joka tapauksessa enkä saanutkaan lautastani kokonaan tyhjäksi. Hyvä huijauspäivän ateria kuitenkin, ei jäänyt nälkäiseksi.

 

*
 Blogin kysely pyörii vielä pari päivää mutta tulokset menevät yllättävän tasaisesti! Dieettiasiat ovat olleet tämän viikon hieman taka-alalla myönnettyäni pienen kompastelun ja aloitettuani toisen viikon ruokavalion alusta (nyt olisi menossa viikko kolme), eikä painoa ole tippunut vielä enempää kropan yrittäessä tottua tasaisempaan syömiseen. Postauksia asiasta on kuitenkin luvassa.

Vieläkin saa käydä heittämässä omaa ääntä kyselyyn, jäljellä on reilu viikko!


Kommentit

  1. Picasa on todella hyvä ollut :) Auttanu monessa kriisitilanteessa kun kuvat joko ylivalottuneita tai jotain muuta pielessä

    VastaaPoista
  2. Ite muokkailen jo ties kuinka monetta vuotta putken Gimpillä, tällä hetkellä mulla taitaa olla 2.0 versio ja oon kyllä ollut tyytyväinen. :) Ja ihanat nuo shortiesit!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit